Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απίστευτη ανατροπή η Δόξα Βύρωνος, 4-3 εκτός την Κηπούπολη

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς με απίστευτη εξέλιξη η Δόξα Βύρωνος αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 και 3-1, κατάφερε να πάρει στις καθυστερήσεις πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Κηπούπολης με 4-3.

Ετσι η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι του Μανώλη Παπαδόπουλου παραμένουν χωρίς βαθμό.

Στο 6′ ο Σιδέρης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Φαρμάκη στο 34′ να κάνει το 2-0. Στο 45′ ο Κίλιας μείωσε σε 2-1 με απευθείας φάουλ, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ταμπουράκης που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε. Στην αντεπίθεση στο 59′ ο Σιδέρης με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-1.

Η Δόξα όμως δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη, και εξαπολύοντας επική αντεπίθεση κατάφερε μέσα σε 2 λεπτά να φέρει το ματς στα ίσα. Αρχικά ο Ζευκιλής στο 64′ μείωσε σε 3-2, με τον Νικόλα στο 65′ να ισοφαρίζει σε 3-3. Η τεράστια ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90+2′ όταν ο Νικόλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 3-4.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Νικολάου Χ., Μητράκος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Σούμπας (56′ Σταματογιαννόπουλος), Μωραϊτης,Φαρμάκης (80′ Τζαβάρας), Βασιλάρης, Σιδέρης, Βαφειάδης (51′ Κοντούλης), Λαγός, Μάκρας, Σοφός (46′ Κωνσταντινίδης)

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μεϊμάρογλου, Κίλιας, Κορδογιάννης (70′ Βουτάς), Σκούρας, Κοσσυβάκης, Χαλβατζής, Κοτσαυτίκης, Φυρίγος (46′ Νικόλας), Ταμπουράκης (80′ Μίζιος), Ζευκιλής (85′ Τσάκαλος), Αγγελακόπουλος