Connect with us

Γ Εθνική

Απίστευτη ανατροπή η Προοδευτική, 4-3 τον Αγιο Νικόλαο

Published

on

Την ανατροπή της χρονιάς έκανε η Προοδευτική, που απέναντι στον Αγιο Νικόλαο  κατάφερε να μετατρέψει μια διαφαινόμενη συντριβή (0-3 στο ημίχρονο) σε μεγάλο θρίαμβο (4-3) και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε έτσι τους 19 βαθμούς, με τον ΑΟΑΝ να μένει στους 20, με ένα ματς λιγότερο.

Στο 5′ ο Πύλιος με κεφαλιά έκανε το 0-1, με την Προοδευτική να έχει δοκάρι στο 12′ σε κεφαλιά του Σταθόπουλου. Στο 23′ ο Νοκάι με δυνατό σουτ μ΄λεσα από την  περιοχή έκανε το 0-2, ενώ στο 45+2′ μετά από φάση διαρκείας ο Φουκαράκης από κοντά πέτυχε το 0-3.

Με την έναρξη του 2ου μέρους η Προοδευτική έφτασε στη μείωση του σκορ, όταν στο 47′ ο Βουργουντζής με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-3. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν και να καθαρίσουν έτσι το ματς. Ετσι, στο 69′ ο Ξενοπανάγος με έξοχο μακρινό σουτ έκανε το 2-3, ενώ στο 75′ ο Βουργουντζής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Σταθόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 3-3. Η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 82′ όταν ο Νικολόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έκανε το 4-3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Χαλκίδης, Πετράκης (61′ Παπαγεωργίου), Μανδαμαδιώτης, Ανδριόπουλος, Νικολόπουλος, Γκόγκα (46′ Ξυγκάκης), Παπουτσογιαννόπουλος (59′ Δρόσης), Ξενοπανάγος, Σταθόπουλος (86′ Γαβράς), Λαζαρίδης, Βουργουντζής.

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Τσιλεδάκης, Χριστογιάννης, Πυθαρούλης, Χριστογιάννης, Φουκαράκης, Μαρτσάκης (70′ Πλουσής), Καμαρά, Νοκάι, Σένκα (70′ Κατσικοκέρης), Πύλιος (79′ Αλεξάκης).