Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απίστευτη ανατροπή και νίκη για Χολαργό μέσα στο Χαϊδάρι

Published

on

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’, όπου ο Χολαργός πέτυχε σπουδαία ανατροπή και επικράτησε 3-2 του Χαϊδαρίου. Οι δύο ομάδες απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο, οι γηπεδούχοι είχαν το παιχνίδι στα χέρια τους, όμως ένα πέναλτι του νεαρού Τσάνι άλλαξε το ρου της αναμέτρησης. Έτσι, οι ‘κυανόλευκοι’ ανέβηκαν προσωρινά δεύτεροι έχοντας 26 βαθμούς, ενώ ο ΑΟΧ παρέμεινε έκτος με 23.

Από την έναρξη της αναμέτρησης και οι δύο σύλλογοι αναζητούσαν το γκολ δικαιολογώντας το όρο ‘ντέρμπι’. Οι ‘κυανέρυθροι’ πατούσαν με αξιώσεις τα καρέ του Νικολάου και στο 19′ πήραν το προβάδισμα. Ο Καρώνας μπήκε από τα αριστερά, πήρε την κόντρα με τον Σπυρόπουλο και πέτυχε το 1-0 σουτάροντας στο ‘παραθυράκι’ της εστίας. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο 24′ ο Κετσετζόγλου σέντραρε για να πεταχτεί ο Πάνος Καζάκος στην καρδιά της άμυνας ισοφαρίζοντας με κεφαλιά. Μάλιστα, παραλίγο να έρθει η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους στο 26′, όταν ο διαιτητής Κοσικίδης ακύρωσε γκολ του Λυρά σε ένα οριακό σημείο. Ο αγώνας είχε πολύ καλό ρυθμό και στο 32′ είχαμε νέο γκολ για το συγκρότημα του Νίκου Κανελλόπουλου. Ο Χριστούλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νικολάου έκανε άστοχη έξοδο και ο Σαλαπάτας επέστρεψε στα γκολ με κοντινή κεφαλιά. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση και το 2-1 παρέμεινε.

Το πρώτο ημίχρονο άφησε πολλές υποσχέσεις, όμως κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη του δευτέρου. Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία, απώλεσαν ευκαιρίες με τους Σαλαπάτα, Χριστούλη και Καλαμπαλίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν εξίσου καλές στιγμές με τους Κετσετζόγλου, Πάνο Καζάκο και μια διαμαρτυρία για ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ του τελευταίου στον Νούλα πριν βγει τετ α τετ στο 68′. Φτάνοντας στο 72′ ήρθαν τα πάνω-κάτω, αφού η απειρία του νεαρού Τσάνι έκανε δώρο ένα πέναλτι στον Κετσετζόγλου και ο Πλεμμένος αρκετά ψύχραιμος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα σε 2-2. Έτσι, το τελευταίο τέταρτο είχε δραματικό χαρακτήρα με τους Μίχο και Νικολάου να αντιδρούν σωστά στο 75′ και 79′ αντίστοιχα. Στο 87′ ο Κετσετζόγλου αστόχησε μέσα από την περιοχή, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Τασιούδης έδωσε την χαριστική βολή στο Χαϊδάρι πλασάροντας μόνος τον Μίχο ύστερα από μπαλιά του Πλεμμένου. Αυτό το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στο κοινό των ‘κυανέρυθρων’ που εξέφρασαν έντονα την δυσαρέσκεια τους μετά το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Γούναρης Π., Νιδριώτης Μ.

Χαϊδάρι (Νίκος Κανελλόπουλος): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Μουρεζίνης (53′ Ρούσα), Μπατής, Καρώνας, Χριστούλης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (78′ Λέκκας), Καλαμπαλίκης (70′ Τσάνι).

Χολαργός (Γιάννης Ταπραντζής): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Λυράς (59′ Ντζαβίδας), Χάλος (66′ Τασιούδης), Τζέλη, Κετσετζόγλου, Πλεμμένος, Καζάκος Π. (90′ Ρίζος).