Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Απίστευτη ανατροπή ο Ιπποκράτης, 4-3 τον Εθνικό Αστέρα

Published

on

Μια πραγματικά απίστευτη ανατροπή έκανε ο Ιπποκράτης, που αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0, επικράτησε επί του Εθνικού Αστέρα με 4-3, παραμένοντας έτσι ζωντανός στη μάχη της ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν στο 35′ με τον Γεωργογιάννη, ενώ στο 44′ ο Βάρφη Μ. έκανε το 0-2. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 48′ ο Μερμήγγης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Και ενώ όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, οι παίχτες του Βασίλη Βόγλη είχαν άλλη άποψη, εξαπολύοντας επική αντεπίθεση. Στο 66′ ο Τσαγρής μείωσε σε 1-3, με τον Τζαρέλλα στο 68′ να κάνει το 2-3. Στο 80′ ο Μπότης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 3-3, με τον Δρόσο στο 87′ να ολοκληρώνει την τρομερή ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Στρείδης (63′ Τσαγρής), Κανδυλιώτης, Μωραΐτης, Γκέκας, Τεννές Ε., Μπότης, Χήρας (47′ Δρόσος), Μελέτης, Ζευγουλάς (63′ Αγγελόπουλος), Τζαρέλλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΈΡΑΣ: Μαρκαντωνάκης, Κοΐκου (88′ Παρδάλης), Χονδρογιάννης, Μπαϊράμι Α., Ταλαμάγκας, Μαρκούσης, Γεωργογιάννης, Ζαλώνης, Βάρφη Μ. (68′ Αδαμάκης), Μερμήγγης (75′ Μπακομήτρος), Μπαϊράμι Μ..