Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απίστευτη ματσάρα και πρώτη νίκη το Χαϊδάρι, 4-3 εκτός τον Ηφαιστο

Published

on

Σε ένα φανταστικό ματς που είχε κτυριολεκτικά τα πάντα, το Χαϊδάρι νίκησε εκτός έδρας τον Ηφαιστο Περιστερίου με 4-3 και πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Εφτασε έτσι τους 5 βαθμούς, ενώ ο Ηφαιστος παραμένει χωρίς νίκη και με μόλις ένα βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Χαϊδάρι κέρδισε 3 πέναλτι αξιοποιώντας το ένα, ενώ ο διαιτητής έδειξε 3 φορές την κόκκινη κάρτα.

Στο 4΄το Χαϊδάρι κέρδισε το πρώτο πέναλτι, με τον Τσαγιάννη να εκτελεί, τον Αλευρή να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά ο Τσαγιάννης έκανε το 0-1. Στο 20΄ο Τσοπανάκος με κεφαλιά έκανε το 1-1, με τον Τουρτούλλι στο 24΄να κάνει το 2-1. Στο 30΄νέο πέναλτι για το Χαϊδάρι, με τον Τσαγιάννη να εκτελεί, αλλά τον Αλευρή να αποκρούει και πάλι! Στο 37΄το Χαϊδάρι έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Κολοστούμπη με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο 55΄το Χαϊδάρι κέρδισε και τρίτο πέναλτι, με τον Κουρούμα που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα. Το εκτέλεσε εύστοχα στο 56΄ο Χρήστου ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 68΄ο Σπανουδάκης ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ τον Ηφαιστο κάνοντας το 3-2, αλλά στο ίδιο λεπτό είδε την απευθείας κόκκινη ο Γονής αφήνοντας τον Ηφαιστο με 9 παίχτες. Ετσι οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και αφού αρχικά στο 77΄ισοφάρισαν σε 3-3 με τον Χρήστου, στο 80′ ο Οτεμπέρης διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Κουρούμα, Αθανασόπουλος, Σπανουδάκης, Τουρτούλλι (76′ Αρεστής), Γονής, Κιάφα, Τσοπανάκος (60′ Λάππας), Λιούκας (65′ Ορούτση).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κολοστούμπης, Μονεμβασίτης (38′ Γκεζεπόγλου), Καλογερόπουλος (70′ Ζαχαρίου), Ζίζηλας (24′ Χρήστου), Μακρής, Τύρπος, Τσαγιάννης (70΄ Οτεμπέρης), Αντωνόπουλος, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Καμπεράι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ