Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απίστευτη ματσάρα και φοβερό διπλό η Διάνα Ηλιούπολης, 4-3 εκτός τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Published

on

Σε ένα εκπληκτικό ματς που όσοι το παρακολούθησαν θα κάνουν πολύ καιρό να το ξεχάσουν, και το οποίο είχε τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων, η Διάνα Ηλιούπολης αν και έχανε μέχρι το 85′ πήρε μεγάλη νίκη με 4-3 εκτός  έδρας επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Παραμένει έτσι αήττητη, και με 14 βαθμούς πέρασε στη 2η θέση, ενώ η Δάφνη που για ακόμη μια φορά έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς μένοντας στους 7 βαθμούς.

Στο 29′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-1 για τη Διάνα, με τον Κωνσταντινίδη στο 32′ να κάνει το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 47′ ο Φάρος με πέναλτι ξαναέβαλε μπροστά τη Διάνα κάνοντας το 1-2, με τους γηπεδούχους να φτάνουν και πάλι στην ισοφάριση στο 59′ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μουρελάτου. Στο 73′ ο Κωνσταντινίδης με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-2 για τη Δάφνη, που έδειχνε κοντά σε μια μεγάλη νίκη. Ομως στο 85′ ο Καζάκος έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 3-3, και στο 90′ ο Σιδεράς που είχε μπει αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Βεζύρης, Ιωαννίδης (63′  Τουφεξίδης), Πάλλας, Ξύδης, Χριστόπουλος, Λιόσης, Γιαννούλης (71′ Παπαδόπουλος), Ζαχαρίου , Μουρελάτος, Βλαχάκης Ι. (89′ Μουτίδης), Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μάρκου, Παπαδόπουλος (75′ Κουτσογκίλας), Πανίδης, Νίκολι, Κατσιάνης, Μπαρδάκης, Καζάκος (90+2′ Κουσάνας), Κωνσταντινίδης (75′ Ζώης), Ποντικάκος (81′ λ.τρ. Σιδεράς), Φάρος, Γεωργιάδης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ