Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Απίστευτη πρόκριση ο Αγιος Θωμάς, 2-0 το Χαλάνδρι στο φινάλε της παράτασης!

Published

on

Σε ένα ματς όπου κυριολεκτικά έσπασαν καρδιές, ο Αγιος Θωμάς συνέχισε την εκπληκτική φετινή του πορεία και με δύο γκολ στο τέλος της παράτασης επικράτησε με 2-0 επί του Χαλανδρίου παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Το ματς κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν το γκολ στο 90′ αλλά το σουτ του Καρδάμη σταμάτησε στο δοκάρι. Στην παράταση το Χαλάνδρι είχε την τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 104′ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο εξαιρετικός Φουτράκης απέκρουσε την εκτέλεση του Σπανού.

Στο 119′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Τσινιά να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Κολοβός στο 120′ έκανε το 2-0 στέλνοντας τους φίλους της ομάδας του στα ουράνια…

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ : Πετράκης, Κόστα (69′ Μαλάι), Πετράκος (57′ Αλικάι), Χαντζής, Παπαθανάσης, Ζαρκαδούλας, Μεταξούλης (96′ Μάκο), Τσινιάς, Ηροδότου (106′ Μανώλης), Ρέτσκα, Κολοβός

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Φουτράκης, Φουκούλης, Καλουτσάς (46′ Μουρελάτος), Καρδάμης, Ντζαβίδας (76′ Κούντου), Νίκολι, Μητσόπουλος (46′ Γεωργουδάκης) (77′ λ. τρ. Σπανός), Μπουραζάς, Καλιαμπάκας, Κατσιούλης Αχ. (46′ Τζιόλας), Αλεξανδράκης.