Connect with us

stoplekto

Απίστευτο περιστατικό – καταγγελία του ποδοσφαιριστή Μερακλή Κωνσταντίνου

Σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος

Published

on

Μια απίστευτη καταγγελία από τον ποδοσφαιριστή  του Ποσειδώνας Πόρου Μερακλή Κωνσταντίνο έφτασε στα γραφεία μας και σας την παρουσιάζουμε χωρίς σχόλια…

Αναφέρει ο ποδοσφαιριστής:

“Χθες στο γήπεδο Κιβερίου (Λέρνας) διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα μου (Ποσειδώνας Πόρου) και τον Ολυμπιακό Άργους.Δεν θα μιλήσω καθόλου για των αγώνα το αποτέλεσμα κτλ , Πρώτη μου φορά τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα θα μιλήσω για τον διαιτητή …

Σήμερα έβλεπα πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι θα δω σε όλη την διάρκεια του αγώνα,μέχρι που ο συμπαίκτης μου, μου έδωσε μια κάθετη μπαλιά ,στην προσπάθεια μου να του την ξανά δώσω ,δέχτηκα χτύπημα χαμηλά ,και αγκωνιά στον αυχένα (χωρίς βέβαια να πω ότι ο συναθλητής μου το έκανε επίτηδες) ,η σφυρίχτρα του διαιτητή δεν ακούστηκε ποτέ ,με την σειρά μου άσχετα τον πόνο διαμαρτυρήθηκα και δέχτηκα κίτρινη κάρτα (παρακαλώ ),!

Στην συνέχεια προσπαθούσα να βρω λίγο τα βήματα μου και να νιώσω καλύτερα γτ δεν ήθελα να βγω αλλαγή,σε λίγα λεπτά ,ο προπονητής μου με έκανε αλλαγή για δικό του λόγο ,ένιωσα την ανάγκη να βγάλω την μπλούζα μου πηγαίνοντας προς τα έξω να ανασάνω καλύτερα και όπως και να έχει το παραμικρό μου ήταν βάρος,τότε έτρεξε κοντά μου και μου είπε βάλε την μπλούζα ,του εξήγησα ότι δεν νιώθω καλά και ούτε τον ένοιαζε .

Η γιατρός του αγώνα με εξέτασε και μου είπε ότι πρέπει να μεταβώ στο νοσοκομείο,το είπα στους παράγοντες και εκείνοι το έπραξαν ,πηγαίνοντας στο νοσοκομείο Ναυπλίου ,θέλω να καταλήξω ότι οι σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου,δεν είναι οι ποδοσφαιριστές ,είναι οι διαιτητές,και το γιατί ?

Γιατί οι ποδοσφαιριστές προσφέρουν θέαμα ,ενώ οι διαιτητές προσφέρουν έργο ,ποιο είναι το έργο ? Το έργο είναι ότι ελέγχουν 22 ανθρώπους και την σωματική τους ακεραιότητα με τον έλεγχο που παρέχουν.! Ευελπιστώ όταν η σελίδα σας το δημοσιεύσει να το δει η κάθε Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων ,και να εξετάζουν καλύτερα τον κάθε άνθρωπο που θα πάρει μια σφυρίχτρα .Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τούς συμπαίκτες μου ,που ήταν κοντά μου στο νοσοκομείο και φυσικά τον πρόεδρο της ομάδας κ.Ανδρεα Καίκα που δεν έλειψε λεπτό. Δόξα το Θεό επέστρεψα σπίτι στην Αθήνα με μια Αυχενική θλάση και ένα κολάρο σε λίγες μέρες θα επιστρέψω στις προπονήσεις ,Φροντίστε λοιπόν να μην γυρίσει κάποιος αθλητής με καροτσάκι ,η ακόμα να μην γυρίσει και καθόλου ,επειδή κάποιοι νομίζουν ότι με 10 σεμινάρια γίνονται διαιτητές “.

Ευχαριστώ με εκτίμηση Κωνσταντίνος Μερακλής .!!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply