Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Απαντάει για την ένσταση η ΑΕ Περάματος

Published

on

Από την ΑΕ Περάματος λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Στον αγώνα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ με την ομάδα του «Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ», η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ χρησιμοποίησε όπως ορίζει η προκήρυξη του πρωταθλήματος τρεις (3) ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2001 και μετά. Πρόκειται για τους ΚΑΠΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΠΑΡΙΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ & ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Η λέξη λοιπόν απολογία είναι για την δική μας περίπτωση βαριά, γιατί συνήθως απολογείσαι όταν έχεις υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα, κάτι που βέβαια δεν συμβαίνει στην δική μας περίπτωση. Θα σας αναφέρουμε λοιπόν τα γεγονότα με τη σειρά, προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο σας. Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή του Σωματείου μας ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, έχουμε να σας αναφέρουμε τα εξής:

Α) Στις 13/09/2022 καταβάλαμε παράβολο στην ΕΠΟ για την έκδοση ΔΑΙ 5 ετών Β΄ Ανδρών ΕΠΣΠ,  με το οποίο εκδώσατε το ΔΑΙ Νο. 1437530 του ποδοσφαιριστή ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο οποίος γεννήθηκε το έτος 2002 και δύναται να αγωνίζεται ως μικρός με την ομάδα μας.

Β) Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, αφού έλαβε μέρος στους αγώνες Κυπέλλου της ομάδας μας με τον ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ & τον ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΙΓΙΝΑΣ, ζήτησε και πήρε μεταγραφή για ομάδα της Μήλου (ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ ΑΣ), λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Γ) Στις αρχές Ιανουαρίου 2023 και αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο ποδοσφαιριστής ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ επέστρεψε στον Πειραιά, προκειμένου να επανενταχθεί στο Σωματείο μας. Συγκεκριμένα, στις 05/01/2023 καταβάλαμε παράβολο στην ΕΠΟ για τον ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την επανέκδοση ΔΑΙ Διάρκειας 5 ετών Β΄ Ανδρών ΕΠΣΠ & μαζί με την Αίτηση Μεταβολών Νο. 122727 συμπληρωμένη με τα σωστά στοιχεία του αθλητή μας για την μεταγραφή του από τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ ΑΣ στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, παραλάβατε στις 13.01.2023 με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΣΠ 63599. Δ) Στη συνέχεια, επανεκδώσατε ΔΑΙ με την φωτογραφία και το ονοματεπώνυμο του αθλητού μας, αλλά με λανθασμένα α) το πατρώνυμο του αθλητή, β) την ηλικία του γ) τον τόπο κατοικίας και δ) τον αριθμό δελτίου, στοιχεία που ανήκουν σε άλλον αθλητή με το ίδιο ονοματεπώνυμο, από περιοχή της βόρειας Ελλάδας και τα οποία δεν υπέπεσαν στην αντίληψή μας, αφού το δελτίο που εκδώσατε είχε την φωτογραφία του αθλητή μας και έφερε το ονοματεπώνυμό του. Και διερωτώμεθα. Πώς είναι δυνατόν να εκδίδεται ΔΑΙ χωρίς την κατάθεση Δήλωσης Προσωπικών Δεδομένων και χωρίς θεωρημένη Κάρτα Υγείας Αθλητή, αφού ο ποδοσφαιριστής με το ίδιο ονοματεπώνυμο αλλά διαφορετικά τα υπόλοιπα στοιχεία, έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση τα τελευταία χρόνια; Επειδή λοιπόν το Σωματείο μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα λανθασμένα στοιχεία στο ΔΑΙ του αθλητού μας ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο οποίος και δικαιούται βάσει της ηλικίας του (γεννημένος το έτος 2002) να αγωνίζεται ως μικρός στο πρωτάθλημα, παρακαλούμε, αφενός μεν να απορρίψετε την ένσταση του Σωματείου ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ, αφού η χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή μας δεν κρύβει δόλο από το Σωματείο μας και οφείλεται αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αφετέρου δε προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την επανέκδοση του ΔΑΙ του αθλητού μας με τα σωστά στοιχεία, όπως αυτά αναφέρονται στην υποβληθείσα υπ’ αριθμόν 122727 Αίτηση Μεταβολών. Τέλος, γνωρίζουμε ότι ήδη υπάρχει προδεδικασμένο παρόμοιο περιστατικό για τον αθλητή Μεγαρίτη της Προοδευτικής. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ’

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ + Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΩΡΕ ΙΩΑΝΝΑ + ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ