Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Απαντάνε στην ανακοίνωση του Ερμή Κορυδαλλού τα Αστέρια Δραπετσώνας

Published

on

Από το ΔΣ των Αστεριών Δραπετσώνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Σχετικά με όσα έχουν γραφτεί στα διάφορα σάιτ σχετικά με τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ερμή Κορυδαλλού το Σάββατο 1-4-23 για τους σοβαρούς τραυματισμούς των 2 ποδοσφαιριστών του Ερμή και για την αντιαθλητική συμπεριφορά των παικτών μας θα αναφέρουμε τα γεγονότα όπως έγιναν και όχι όπως θέλουν κάποιοι να διαδίδουν και δεν κατανοούμε τον λόγο όλων αυτών. 1ον Στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης σε μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα μπροστά στον πάγκο των φιλοξενούμενων συγκρούστηκαν με τα κεφάλια τους ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Μούτσα και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Νταλίπης. Κατά την πτώση του ο ποδοσφαιριστής του Ερμή χτύπησε και το κεφάλι του στο έδαφος. Ο γιατρός του αγώνα σε πρώτη φάση παρείχε τις πρώτες βοήθειες και στους 2 ποδοσφαιριστές και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με την επιστροφή και των δύο. Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ ο γιατρός του αγώνα βρισκόταν στον πάγκο και όχι στα αποδυτήρια των διαιτητών, άνθρωποι του Ερμή τον φώναζαν εσπευσμένα να πάει στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων πράγμα που έπραξε αμέσως μαζί με τον υπεύθυνο των υποδομών του συλλόγου μας Ζερβάκο, ο οποίος είναι και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας. Κατά την είσοδο τους στα αποδυτήρια, βρισκόταν εκεί ο ποδοσφαιριστής του Ερμή με απώλεια μνήμης(διάσειση) και αμέσως ο γιατρός του αγώνα κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ο υπεύθυνος της ομάδας μας ενημέρωσε τον διαιτητή για το τι έχει συμβεί και ζήτησε να καθυστερήσει η έναρξη του β’ ημιχρόνου για να μείνει ο γιατρός του αγώνα μαζί με τον τραυματία ποδοσφαιριστή του Ερμή. Μετά από συζήτηση ο γιατρός ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ερμή ότι πρέπει να μείνει κάποιος μαζί με τον ποδοσφαιριστή μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί για περεταίρω εξετάσεις και έπειτα βγηκε στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το β ημίχρονο (παρεπιπτώντος ο συγκεκριμένος γιατρός ειναι εξαιρετικός στα καθήκοντα του). Όσον αφορά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ερμή Τρίμπου, σε μία αντεπίθεση της ομάδας μας προσπάθησε να ανακόψει τον ποδοσφαιριστή μας Κτενά στο κέντρο του γηπεδου, πράγμα που δεν κατάφερε πέφτοντας στο έδαφος μόνος του και ο διαιτητης έπαιξε πλεονελέκτημα στην φάση αλλά δεν εξελίχθηκε και έτσι καταλόγισε φάουλ υπέρ της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή έμεινε κάποια λεπτά στο έδαφος χωρίς να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα καθώς σηκώθηκε και συνεχίστηκε το ματς. Στην συνέχεια μετά το πέρας μερικών λεπτών ο ποδοσφαιριστής του Ερμή έπεσε μόνος του στο έδαφος μπροστά στον πάγκο του γιατρού του αγώνα και έτσι το παιχνίδι διεκόπη για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή του Ερμή Στη συνέχεια ο γιατρός του αγώνα ενημέρωσε τον πάγκο των φιλοξενούμενων ότι ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να συνεχίσει και ότι πρέπει να γίνει αλλαγή. Έτσι, λοιπόν, έγιναν τα γεγονότα με μάρτυρες και αποδείξεις και όχι με ανακοινώσεις εντυπώσεων.

ΥΓ1: Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές του Ερμή Μούτσα και Τρίμπο περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα καθώς και οι δύο είναι ιδιαιτέρως αγαπητοί και σαν άνθρωποι και σαν ποδοσφαιριστές.

ΥΓ2: Ευχόμαστε όλες οι κακές φιλοξενίες που λένε κάποιοι, να είναι σαν των ΑΣΤΕΡΙΩΝ.

ΥΓ3: Εάν επιδιώκαμε κάτι άλλο εκτός από το να παιχτεί ποδόσφαιρο θα το είχαμε πετύχει πριν την έναρξη του ματς όταν σας ζητήθηκε απο τον διαιτητή του αγώνα να αλλάξετε εμφάνιση διότι με αυτήν που φορούσατε δεν μπορούσατε να αγωνιστείτε λόγω χρωμάτων αλλα ακόμα και εκεί η κακή μας φιλοξενία εβαλε πάλι το χερι της, και αλλάξαμε εμείς την εμφάνιση μας ενώ δεν ήμασταν υποχρεωμένοι.

ΥΓ4: Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μην προσβάλετε πρωτίστως την νοημοσύνη όλων όσων βρίσκονταν στο γήπεδο, ακόμα και ουδέτερων, και είδαν με τα μάτια τους τι συνέβη πραγματικά, και να μην στιγματίζετε με ασύστολα ψεύδη παιδιά από 15-20 χρονών για αντιαθλητική συμπεριφορά οταν κατα μέσο όρο η ομάδα μας δέχεται 3 κιτρινες ανα παχνίδι και μόλις ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ σε 19 αγωνιστικές

ΥΓ5: Με απόφαση του Δ.Σ σας ενημερώνουμε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς όλα τα ματς της ομάδας μας θα βιντεοσκοπούνται.

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ”.