Connect with us

stoplekto

Απαντά ο Αίας Σαλαμίνας στον Φαληρικό…

Published

on

Από το ΔΣ του Αίαντα Σαλαμίνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Δεν ακολουθούμε τακτικές να μπαίνουμε σε διάλογο με αντίπαλες Ομάδες, και μάλιστα μέσω Facebook…. Σήμερα δυστυχώς θα κάνουμε μια εξαίρεση, και θα απαντήσουμε στο Σωματείο ΄΄Σ.Φ.Ν. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ΄΄ για την απίστευτη.. Ανακοίνωση τους στο επίσημο προφίλ τους στο fb, σχετικά με τον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος.
Και ξεκινάμε…
Κύριοι ναι, ο Αίας Σαλαμίνας είναι μεγάλο Σωματείο με όνομα βαρύ σαν ιστορία !
Δείξαμε χθες τον δέοντα σεβασμό απέναντι στην Ομάδα σας τον Φαληρικό, που ο Πρόεδρος σας μας έβριζε χυδαία Προπονητή και ποδοσφαιριστές μας, από την αρχή του αγώνα, και παρότρυνε τους Ποδοσφαιριστές του, να μας σπάσουν τα πόδια ! Μας έβριζε χυδαία όπως έβριζε και Διαιτητή και Α΄ Βοηθό Διαιτητή, διαβάστε προσεκτικά τις Παρατηρήσεις Διαιτητή, στο Φύλλο αγώνα….
Και εδώ να επισημάνουμε για τον σχολιασμό σας ότι αγωνιστήκαμε με την Ομάδα σας να αποτελείτε από μικρά παιδιά από Ακαδημίες, χωρίς πρωτοκλασάτους κ ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές…… πολύ απλά σας αναφέρουμε από το χθεσινό Φύλλο αγώνα μερικούς Ποδοσφαιριστές σας που αγωνίστηκαν, αριθμός Φανέλας Νο5 ετών 41, αριθμός Φανέλας Νο8 ετών 39, αριθμός Φανέλας Νο10 ετών 36, αριθμός Φανέλας Νο4 ετών 35, αριθμός Φανέλας Νο12 ετών 35, το φύλλο αγώνα υπάρχει και μην κοροϊδεύετε τον φίλαθλο κόσμο !
Μας θυμίζετε ότι πριν χρόνια, παρατρίχα… να μας αποκλείσετε, εδώ καταλαβαίνουμε τον μεγάλο σας καημό… απέναντι στην ιστορική μας Ομάδα… Ζείτε και αναπνέετε για να κερδίσετε τον Αίαντα…
Στον σχολιασμό σας… ΄΄Τρώτε από εδώ κ από εκεί 3αρες κ 4αρες κ έρχεστε στα παιδάκια να βάλετε 10 γκολ΄΄ δείχνετε ξεκάθαρα το μένος σας… απέναντι στον Αίαντα, γιατί αυτό δεν ισχύει, σας παραπέμπουμε στο επίσημο site της ΕΠΣ Πειραιά, για να διαβάσετε πιο καλά… τα αποτελέσματα του Αίαντα.
Στον σχολιασμό σας… ΄΄Πρωταθλητή σε κάνουν οι βαθμοί της ομάδας κ όχι τα γκολ υπέρ !!!!!΄΄ σας παραπέμπουμε στο επίσημο site της Ε.Π.Ο., για να διαβάσετε πιο καλά…. τον Κ.Α.Π. !
Όσο για το ΄΄ελεεινό΄΄ σχόλιο σας που αφήνετε υπονοούμενα ότι ο Διαιτητής κος Γιανναράκης σφυρίζει τα περισσότερα παιχνίδια του Αίαντα, σας παραπέμπουμε ξανά… στο επίσημο site της ΕΠΣ Πειραιά, για να διαβάσετε ξανά… πιο καλά… διότι σε δέκα επτά (17) αγώνες Πρωταθλήματος & Διοργάνωσης Κυπέλλου, ο κος Γιανναράκης μας έχει διευθύνει μόνο τον χθεσινό μεταξύ μας αγώνα, και έναν ακόμα αγώνα της 12ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος, αδιάβαστοι κύριοι του Φαληρικού….
Και το κλείνουμε εδώ, και δεν θα το συνεχίσουμε, κύριοι του Φαληρικού, κοιτάξτε τα δικά σας λάθη και πως φτάσατε εδώ σήμερα, όταν στους προηγούμενες αγωνιστικές δεχόσασταν 5,6,7 γκολ… και δεν κατεβαίνετε να αγωνιστείτε σε αγώνες Πρωταθλήματος και διοργάνωσης Κυπέλου ( 3-0 άνευ αγώνα ), και αφήστε τον Αίαντα στην άκρη, δεν σας φταίει ο Αίας για την κάκιστη αγωνιστική σας “εικόνα”.