Connect with us

5ος Όμιλος

Απαντά στα «καρκινώματα» ο Εθνικός…

Published

on

Η απάντηση από την  Διοικούσα Επιτροπήτου Εθνικού για σχόλια στο διαδύκτιο αναφέρει:

 

Μερικοί φίλαθλοι και μερικοί που δηλώνουν φίλαθλοι της ομάδας τελευταία έχουν ξεφύγει.

Εκμεταλλεύονται ότι όσοι από εμάς βοηθάνε την ομάδα (από οποιοδήποτε πόστο και γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος να αναλάβει) έχουν τεράστια πίεση χρόνου (γιατί πρέπει να «κλέβουν» χρόνο από τον εαυτό τους, την οικογένεια τους και την δουλειά τους για να τρέχουν τα πολλά θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της ομάδας), και επομένως δεν ασχολούνται με διαδικτυακά σχόλια, αναρτήσεις και επιθέσεις που καθημερινά γίνονται.

Όμως επειδή για μια ακόμα φορά τα 10-15 «καρκινώματα» που το παίζουν ότι ενδιαφέρονται για το καλό του συλλόγου (που σκοπίμως και με υστεροβουλία συκοφαντούν, ειρωνεύονται, βρίζουν και προσπαθούν να κάνουν κακό στον σύλλογο) καταφέρνουν να σπείρουν αμφιβολίες σε υγιείς φιλάθλους, θα απαντήσουμε συγκεκριμένα για τον κάθε ένα με στοιχεία και γεγονότα.

Αυτό θα γίνει το προσεχές διάστημα σε ανοικτή συγκέντρωση. Και για όσους δεν εμφανίζονται ΠΟΤΕ σε τέτοιες συγκεντρώσεις ή σε Συνελεύσεις της ομάδας, θα απαντήσουμε διαδικτυακά και με συγκεκριμένα στοιχεία για να μάθουν όλοι το ποιόν τους και τους σκοπούς τους.