Connect with us

stoplekto

Απειλές στις Τζιτζιφιές αλλά και “διπλόπιτο”…στο κεφάλι του βοηθού

Παντζιτζιφιακός- Πανφαληρικός 2-5

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό ματς ο Πανφαληρικός σάρωσε στο φινάλε στις Τζιτζιφιές με 5-2 τον Παντζιτζιφιακό και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Κατηγορία.

Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Μαυρίκος(81’, 90’, 91’), Ζερτίδης Δ.(36’) και  Ζερτίδης Γ.(67’). Και τα δύο γκολ του Παντζιτζιφιακού ήταν με πέναλτι που  έβαλε ο  Ανδρώνης(41’, 88’). Ο τελευταίος στο 84’ αποβλήθηκε για εξύβριση, ενώ στο 87’ αποβλήθηκε και ο Μωχάμεντ με δεύτερη κίτρινη.

Μετά τη λήξη και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που έγραψε ο διαιτητής Τουρλομούσης, φίλαθλοι χωρίς διακριτικά που φώναζαν υπέρ του Παντζιτζιφιακού κινήθηκαν απειλητικά προς τους διαιτητές και ένας φίλαθλος της γηπεδούχου πέταξε στο κεφάλι του β’ βοηθού  Λεκαράκο ένα… σουβλάκι….

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Σαλομίδης, Ρουμελιώτης(63’ Ελευθεράκης), Ανδρώνης, Κονταράτος(46’ Κουρτεσιώτης, 66’ Τσεκούρας), Λίβας, Μωχάμεντ(55’ Φράγκος), Μπαγιάτης, Θωμαΐδης, Σπανόπουλος, Καρανίκας.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Βαγγέλης, Καραχρήστος(54’ Λάμα), Αλεξάν, Ματζουράνης, Αρτεμάκης(13’ λ.τρ. Παναγιωτακόπουλος), Φραγκόπουλος(46’ Αναστασόπουλος), Μαυρίκος, Ντεμρόζι, Ζερτίδης Δ., Σκόκοτας, Ζερτίδης Γ..