Connect with us

Γ Εθνική

Αποβάλλεται οριστικά από το πρωτάθλημα o Εθνικός Αστέρας..

Published

on

Αποβάλλεται οριστικά από το πρωτάθλημα της Football League o Εθνικός Αστέρας.

 

 

Tην Τετάρτη (2/5) η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ της Καισαριανής. Παράλληλα, η ΠΑΕ Ατρόμητος από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 13.000 ευρώ.

 

 

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων:

 

 

“Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ κατά της από 6-4-2012 απόφασης της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β-Γ. 2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 115/29-3-2012 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

 

 

Δέχεται ότι η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ τέλεσε τα αποδοθέντα πειθαρχικά παραπτώματα και επιβάλλει σ΄αυτή συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ (άρθρο 15 παρ.3 α και παρ.2 α του Π.Κ./ΕΠΟ). 3. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟ κατά της υπ΄αριθμ.8/22-3-2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. 4. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ’ αριθμ. 127/29-3-2012 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE. 5. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ, παίκτριας του σωματείου ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ, κατά της υπ΄αριθμ.140/19-4-2012 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. 6. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΣΑΚΥΡΙΔΟΥ, παίκτριας του σωματείου ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ, κατά της υπ΄αριθμ.140/19-4-2012 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply