Connect with us

slideshow

Απογευματινό περίπατο στον Κορυδαλλό ο Άρης – Στέφθηκε πρωταθλητής…(φωτο)

Πρωταθλητής με τεσσάρα…

Published

on

Φοβερός ο Άρης Αμφιάλης όχι μόνο πέρασε νικηφόρα από τον Κορυδαλλό , αλλά «ισοπέδωσε » στην κυριολεξία τον Ερμή και είναι αυτός που πήρε τελικά την πρώτη θέση όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στο Περιφερειακό σε αγώνες μπαράζ.

 

Το τελικό 0-4 προκάλεσε τεράστια αίσθηση. Οι Αμφιαλιώτες ήθελαν μόνο νίκη και την κατάκτησαν τελικά πανάξια παίζοντας παλικαρίσια και δυνατά απέναντι σε μια ομάδα που απογοήτευσε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς αλλά σίγουρα δεν άξιζε τέτοια τύχη .

 

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπούκη 6′, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα με κεφαλιά του Μέξη στο 20′

 

Και ενώ ο Ερμής είχε και δεύτερο δοκάρι στο 36′ με τον Αυγέρη , οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με «φαρμακερές» αντεπιθέσεις σημείωσε δυο ακόμα τέρματα μέχρι να λήξει το ημίχρονο με τους Σταματάκη 40′ και Τζέλα 45′

 

Και ενώ οι Κορυδαλλιώτες έμειναν με δέκα παίκτες στο 84′ λόγω αποβολής του Νομικού που κτύπησε τον Κουφουδάκη, ο Ζαχαρίου στο 90′ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Άρη εν μέσω πανηγυρισμών.

 

Τον αγώνα που διεξήχθη μέσα σε αθλητικότατα πλαίσια παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 θεατές που κατέκλυσαν το γήπεδο Κορυδαλλού.

 

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Καρυοφύλλη.

 

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Κώτσιας, Γκουμαλάτσος, Νομικός , Τσιρτσίκος , Σάββας,( 60’Φαμιλούσι) Μπούκης, Αυγέρης,( 46΄Σιδηρόπουλος) Ντάντης, Τσατσαρωνάκης, Σταύρου, Παυλάκης( 78’΄Γκορόγιας)

 

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ : Λαδικός, Παναγόπουλος, Καζάλας, Μηνόγιαννης, Βιδάλης, Μέξης, Δρόσος , Φρόκου( 55′ λ.Τρ, Κουφουδάκης) , Σταματάκης,( 78′ Ζαχαρίου)_ Τρίμπος( 90′ Μάρκου) , Τζέλα

φωτο : stoplekto.gr  –  (canonman) Nτίνος Λιορείσης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply