Connect with us

stoplekto

Αποδυτήρια  Αετού Κορυδαλλού . Απλά  μοναδικά !

Published

on

Όποιος πιστεύει ότι δεν γίνονται θαύματα στην εποχή μας , ας ανέβει μέχρι το γήπεδο Κορυδαλλού και ας κατέβει να αποδυτήρια του Αετού.  Κάτι που δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς έτσι εύκολα . Εκεί όπου η θέληση  το μεράκι και η διάθεση συναντήθηκαν για να βγει αυτό το  αποτέλεσμα . Δείγμα της συλλογικής προσπάθειας κάποιων ανθρώπων που αξιοποίησαν έναν χώρο που ουσιαστικά δεν τον γνώριζε κανείς. Και να ,  το αποτέλεσμα . Συγκλονιστικό . Θαύμα , θαυμάτων .

Αποδυτήρια που θα τα ζήλευαν ακόμα και μεγάλα Ευρωπαϊκά σωματεία . Και δεν είναι  καθόλου υπερβολή αυτό .

Στην ομιλία του στα εγκαίνια  ο πρόεδρος του Αετού Δημήτρης  Μπούγας  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη και όλη τη δημοτική αρχή για την συμπαράσταση τους. Επίσης  τους Νίκο Πηλίδη και Θόδωρο Νικολάου  για την βοήθεια τους όπως επίσης  τους Βασίλη Κουτσομύτη και Νίκο Μπούγα  για την αρωγή και υποστήριξη τους στη δημιουργία αυτού του έργου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης που αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου , καθώς και σε άλλα αθλητικά έργα στην περιοχή του Δήμου ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης οι πρώην πρόεδροι του Αετού Σπύρος Κοντούλης Γιώργος Βαγγέλης κ.α .

 Αρκετός κόσμος στα εγκαίνια

Εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου  έδωσαν το παρών στα εγκαίνια των αποδυτηρίων του Αετού .

Από τον Δήμο Κορυδαλλού παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης , οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Καπιτσίνος, Κώστας Καλούδης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Μαρία Διακάτου, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης , οι Δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Βιδάλης , Παύλος Γερακάρης, Γιάννης Μελάς, Γιάννης Χρουσαλάς, Κώστας Βράκας.

Παρών και ο εκπρόσωπος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιώργος Ρεμπής .

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά οι Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Σπάθας, Γιάννης Ποντίκης,Μπάμπης Μοιραδωράκης, Παναγιώτης Νταλάκος.

Εκπρόσωποι  των σωματείων Ερμή Κορυδαλλού, Δία, ΑΟ Κορυδαλλού, Αστυπάλαιας, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, Αστέρα Νίκαιας , ΝΩ Νεάπολης.

Παρόντες οι πρώην πρόεδροι του Αετού Σπύρος Κοντούλης, Γιάννης Θεοδοσιάδης, Βασίλης Μαλλιαρός, Νίκος Ανασόπουλος, Γιώργος Βαγγέλης, Θόδωρος Νικολάου .

Οι πρώην προπονητές  της ομάδας Βασίλης Ξενάριος, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, Ανδρέας Νάστος, Παναγιώτης Αγγελάκης, Σπύρος Κουνέλης.

Την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και ο ταμίας Αντώνης Κανέρης. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Παπαδόπουλος , Αλέκος Λιθόπουλος, Θεοδώρου κ.α

  • Παρόντες φυσικά οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων.
  • Υπήρξε  πλούσιος μπουφές με αναψυκτικά και μπουφές .
  • Ψυχή της εκδήλωσης η γραμματέας του συλλόγου κ. Ελένη Κανέρη.
  • Η διοίκηση του Αετού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους  χορηγούς κ. Βλαχόπουλο(black energy ) και Αλέαξανδρο Σαχλό (Timbersa) καθώς και τον κ. Α.Δ. που δεν θέλησε να γνωστοποιηθεί το πλήρες  όνομα του ….