Connect with us

Uncategorized

Αποθέωση για Περαμαϊκό..

Published

on

Πανηγυρική η ατμόσφαιρα σήμερα το απόγευμα το Πέραμα, στην φιέστα που οργάνωσε η διοίκηση του ιστορικού Περαμαικού στο παιχνίδι με την Προοδευτική για να γιορτάσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική , μετά από 27 χρόνια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος Περαμαικός γιορτάζει και τα 60 χρόνια από την ίδρυση του.

Κατάμεστο το γήπεδο από κάπου 600 φίλους του συλλόγου, στολισμένο όλο το γήπεδο από τους ανθρώπους του Περαμαικού, κι εμφανώς συγκινημένοι ο πρόεδρος Θόδωρος Κουντούρης μαζί με τους συνεργάτες τους κ. Γρηγόρη Κατσίκα, τον Παναγιώτη Λιακούτση, τον Μάκη Γιουρτζόλγου, αλλά και τα άλλα παιδιά της διοίκησης, υποδέχθηκαν επώνυμους και απαλούς φίλους του συλλόγου που τίμησαν την εκδήθλωση.

Τρείς τεράστιες ψησταριές ετοίμασαν περισσότερα από 2000 σουβλάκια, , μπύρες,αναψυκτικά κρασιά, ποτά, που τίμησαν δεόντως όσοι βρέθηκαν πρίν από λίγο στο Πέραμα.

Μεταξύ άλλων στο Πέραμα έδωσαν το παρόν ο δήμαρχος Περάματος κ. Ζουμπούλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΠειραιά κ. Στέλιος Μπρατσόλης,και τα μέλη, κ.κ.Κώστας Βράκας, Λέλα Αθανασοπούλου, Βασίλης Βασιλόπουλος.

Επίσης στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο “ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ”, με τους κ.κ Γιάννη Σπάθα, Παναγιώτη Νταλάκο, μάλιστα ο συνδυασμός, τίμησε τον Περαμαικό για την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική με αναμνηστικό κύπελλο.

Την απονομή στο πρόεδρο του Περαμαικού κ. Θόδωρο Κουντούρη έκανε ο Γιάννης Σπάθας.

 

Τα “διαπιστευτήρια” του ο Περαμαικός 2-0 την Προοδευτική

 

Στο φιλικό που έγινε ο Περαμαικός εμφανώς καλύτερος από την Προοδευτική γοήτευσε με την μεφάνιση του, και παρέδωσε τα διαπιστευτήρια του ενόψει Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Βασίλη Στασινόπουλου, κέρδισε με 2-0 την Προοδευτική, έχοντας ευκαιρίες, για τουλάχιστον διπλάσιο σκορ, ενώ από την άλλη η Προοδευτική ήταν νωθρή, και δεν ικανοποίησε με την απόδοση της έστω κι αν το μας ήταν γιορτινού χαρακτήρα.

Στο 6΄ ο Νίκος Μπερνιδάκης, με καταπληκτική ενέργεια άδειασε την άμυνα της Προοδευτικής και σέρβιρε έτοιμο γκολ στο νεαρό Ντούλια.

Στο 53΄ και πάλι ο Ντούλιας τελείωσε την εξαιρειτική προσπάθεια του Ιατρού γράφοντας το 2-0, ενώ άλλες δύο φορές ο εξαιρετικός νεαρός, κι άλλες τόσες ο Μπεριδάκης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

 

ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Στο τέλος του αγώνα, φυσικά είχαμε στα αποδυτήρια, σαμπάνιες,, και πανηγύρια, με τουσ παίχτες και την διοίκηση, αλλά και φίλους ττου συλλόγου να γίνονται ένα κουβάρι.

Π.Ν

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply