Connect with us

3ος Όμιλος

Αποκλεισμός για Δόξα

Published

on

Μια ακόμα παρένθεση στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα τη δεύτερη τον τελευταίο καιρό, έκανε η Δόξα που ως Κυπελλούχος Ηλείας μετέχει πλέον στη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Όπου, αυτή την Τετάρτη 16/3 αντιμετώπισε ως γηπεδούχος στο “Β. Μουρκιώτης” τον Κυπελλούχο Ζακύνθου ΑΟ Κατασταρίου (που ήταν νικητής του αγώνα με τον Κυπελλούχο Μεσσηνίας, Τσικλητήρα στην Πύλο με 0-2). Και γνώρισε αποκλεισμό… σοκ από την ήττα με 2-3, αποκλειόμενη έτσι από την 3η αγωνιστική της Α” Φάσης και γενικότερα από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Στο 30′ ο Βατσής έκανε το 1-0 και στο 37′ ο Νικολόπουλος το 2-0 δίνοντας έτσι το προβάδισμα από το πρώτο μέρος. Ενώ στο 85′ μείωσε αρχικά για τους φιλοξενούμενους ο έμπειρος Λιβέρης σε 2-1. Και η Δόξα έδειξε για ένα ακόμα ματς τον τελευταίο καιρό ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και διανύει αγωνιστική «κοιλιά», αφού στο 90′ δέχτηκε και ισοφάριση με 2-2 από το Μαλαφούρη για να πάει έτσι το ματς σε παράταση! Και ήρθαν και τα ακόμα …χειρότερα στις καθυστερήσεις όπου στο 90+3′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν με το Μαρίνο το 2-3!!!

Για τη Δόξα Νέας Μανωλάδας αγωνίστηκαν οι: Καλλιακμάνης, Ντάβαρης, Αδαμόπουλος, Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Δεληγιαννάκης (70′ Νιφορόπουλος), Μελετίδης (88′ Σκοζάι), Βατσής, Γούρμος (66′ Παρασκευόπουλος). *

Μια πρόκριση στα πέναλτι κι ένας αποκλεισμός εντός έδρας (και με ανατροπή) ήταν δηλαδή ο απολογισμός σε ισάριθμους αγώνες, με ομάδες μιας κατηγορίας χαμηλότερης (και συγκεκριμένα Α” Κατηγορίας). ** Υπενθυμίζεται ότι, τον πρώτο αγώνα η Δόξα έδωσε ήδη την περασμένη Τετάρτη (9/3) αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Κυπελλούχο Αχαίας, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου όπου προκρίθηκε με 4-5 στα πέναλτι (καν.αγ. και παράταση 0-0)

Πλέον, το Καταστάρι (κι όχι η Δόξα) συνεχίζει, και σε δυο εβδομάδες, την Τετάρτη 30 Μαρτίου θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον ΑΟ Ζευγολατιού (Κυπελλούχο Κορινθίας, που στο πρώτο ματς νίκησε με 4-1 την ΑΕ Κεφαλληνίας).

Πηγή: iliaoikonomia

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply