Connect with us

stoplekto

Αποκλεισμός για παίδες Δυτικής Αττικής- Γλυκιά ήττα οι Νέοι

Published

on

Στις λεπτομέρειες οι παίδες Δυτικής Αττικής δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Οι πιτσιρικάδες του Ζαχαρία Ιωάννουν πήραν το βαθμό που χρειαζόντουσαν μένοντας στο 0-0 με την ομάδα των Αθηνών, αλλά προδόθηκε στην τριπλή ισοβαθμία από τη διαφορά γκολ, μένοντας εκτός διοργάνωσης, πίσω από ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Αθηνών.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΔΑ: Τσαπουρνής, Φυσαράκης, Χαλάς, Μπαλωμένος, Κατσανεβάκης, Μπορμπόκης, Παλαχάρ, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Γεντίκης, Στασίνης.  Έπαιξαν και οι: Πουζουρίδης, Αλαμάνος, Καγιάς.

 

Ήττα οι Νέοι 

 

Πιο αποτελεσματικοί οι Νέοι της Αθήνας, επικράτησαν στο ντέρμπι κορυφής με 3-0 επί της ομάδας της Δυτικής Αττικής και εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον όμιλο. Στην επόμενη θέση συνεχίζει και η ομάδα του Αποστόλη Λινάρδου, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

ΝΕΟΙ ΕΠΣΔΑ: Κατσανεβάκης, Τρίμπος, Πίνης, Στυλίδης, Κουκίδης, Νικολιάς, Λάσκος, Δούκας, Θεοδωρίδης, Τσιμπουρλάς, Μοίρας. Έπαιξαν και οι Ελάνογλου, Χαμηλάκης, Τσιαμάκης, Τσικρικάς, Χριστόπουλος.