Connect with us

3ος Όμιλος

Αποκλεισμός στο Κύπελλο για ΑΟ Λεβάντε

Published

on

Παρά την πληθώρα ευκαιριών που δημιούργησε ο ΑΟ Λεβάντε δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ζακύνθου αφού αποκλείστηκε από την ομάδα νέων της Ζακύνθου με 2-1. Το συγκρότημα του Νίκου Μαβίδη μπήκε δυνατά στο γήπεδο έχοντας ευκαιρίες σημαντικές για να ανοίξει το σκορ κυρίως με τους Μαρούδη (10′,17′) και Μπινιχάκη (16′). Κόντρα στην ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39′ με σκόρερ τον Παρασκευόπουλο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες επίσης για να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Κουζινόπουλο στο 55′ να κάνει το 2-0 μετά την πάσα του Παρασκευόπουλου. Στα τελευταία λεπτά, οι κυανέρυθροι πίεσαν όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Πυλαρινό στο 88′.

Διαιτητές ήταν οι Καλογεράκος, Ψάρρης και Μάτσας

 

ΑΟ Λεβάντε (Νίκος Μαβίδης) : Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης, Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Μπελέρης, Παππάς (70′ Μαρίνος), Μαρούδας Π (80 Πυλαρινός), Πατσιαβούρας (46′ Ρόκκο), Μαρούδας Μ, Στούπης, Μπινιχάκης

 

ΑΠΣ Ζάκυνθος Κ20 (Σπύρος Φιορεντίνος): Γιαρμάς, Καψάσκης, Τζούμπας, Μπακάμης, Ηλιού, Παναγιωτόπουλος, Παρασκευόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουζινόπουλος, Βαρυπάτης, Μίτρο (73’ Μαρίνος Διον.)