Connect with us

stoplekto

Αποκλειστικό: ” Νέο “κούρεμα” σε Αθήνα και Πειραιά

Μία ομάδα θα βγάζουν στα μπαράζ

Published

on

Νέα εστία αντιπαράθεσης ανάμεσα στην ΕΠΟ και τις ποδοσφαιρικές ενώσεις Αθήνας και Πειραιά αναμένεται να προκληθεί, αν όχι και στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ένωσης, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ήδη σε Αθήνα και Πειραιά έχει ανάψει φωτιές ο καταρτισμός των ομίλων μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική καθώς η πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής έχει τις τέσσερις ομάδες των δύο ενώσεων να κονταροχτυπιούνται για μια θέση στον ήλιο της Γ Εθνικής. Η πρόταση αυτή έχει προκαλέσει γενικό ξεσηκωμό σε Αθήνα και Πειραιά που επιδιώκουν μια ευνοϊκότερη μεταχείριση για τις ομάδες τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν stoplekto.gr, στις ενώσεις Αθήνας και Πειραιά θα υπάρξει και «κούρεμα» αναφορικά με τις ομάδες που θα μετέχουν στους αγώνες μπαράζ για την Γ Εθνική. Έτσι, στις προθέσεις της ΕΠΟ είναι από την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν από την ΕΠΣΑ και την ΕΠΣΠ να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες μπαράζ από μία ομάδα και όχι δύο όπως συνέβη πέρσι και φέτος.

Έτσι από του χρόνου οι πρωταθλητές των δύο ομίλων σε Αθήνα και Πειραιά θα παίζουν μεταξύ τους και ο υπερπρωταθλητής θα παίρνει μέρος στους αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές άλλων ενώσεων για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Η πρόταση αυτή αναμένεται να προκαλέσει νέο κύμα δυσφορίας σε Αθήνα και Πειραιά που θα δουν να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο για τα μέλη τους η υπόθεση άνοδος στη Γ εθνική.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply