Connect with us

stoplekto

Αποκτήθηκε ο Νούχο . Ανανέωσαν τρεις στον ΑΟ Κορυδαλλό

Published

on

Την πρώτη μετεγγραφή πραγματοποίησε  ο ΑΟ Κορυδαλλός. Απέκτησε από την Αγία Ελεούσα τον 23χρονο ακραίο αμυντικό Νίκο Νούχο. Ο ταλαντούχος άσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Προοδευτικής μεταπήδησε στον Αετό Κορυδαλλού και από εκεί στην Αγία Ελεούσα.

*Τρεις ικανότατοι   ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ομάδα. Είναι  ο 23χρονος επιθετικός Νάσος Λεκάκης που αγωνίζεται  στην ομάδα από το 2007 και έχει 113 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο τελευταίο πρωτάθλημα είχε 28 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 6 γκολ. Άλλος ένας γηγενής παίκτης που θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Κορυδαλλού είναι ο 20χρονος μέσος Δημήτρης Μπλέντζος με 29 συμμετοχές και 4 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα. Στο φετινό ρόστερ θα είναι και ο 18χρονος αμυντικός Αχιλλέας Ποντίκης που είχε διακόψει πέρσι για να δώσει βάρος στις σπουδές του και στις πανελλήνιες εξετάσεις.

*Ο ΑΟ Κορυδαλλός για να κλείσει το φετινό του ρόστερ τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές στον “’άξονα”(  κεντρικό αμυντικό, αμυντικό χαφ και  σέντερ φορ), καθώς το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφικών κινήσεων έχει γίνει και θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου στο ΔΑΚ Κορυδαλλού με τον Δημήτρη Αλειφεράκη και φέτος στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας . Στόχος είναι μια πολύ καλή πορεία και όχι απλά η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία .