Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Απολογισμός από Αθηναϊδα

Published

on

Τον απολογισμό μια δύσκολης ποδοσφαιρικής χρονιάς από κάθε άποψη έκανε η Αθηναΐδα μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί. Αναλυτικά αναφέρει:

Μετά το άδοξο τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς που τελικά δεν ολοκληρώθηκε ,λόγω της πανδημίας του covid -19 και την απόφαση της ΕΠΟ και της ΕΠΣΑ να οριστικοποιήσουν τη βαθμολογία σύμφωνα με τη βαθμολογική θέση που κατείχαν οι ομάδες κατά την τελευταία αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε η ΑΘΗΝΑΙΔΑ κατέλαβε την ενάτη θέση.
Οι συνολικοί βαθμοί που κατέκτησε η ομάδα της Κυψέλης ήταν 29 καθώς εντός έδρας είχε 5 νίκες ,4 ήττες και 2 ισοπαλίες και γκολ 19-16.

Έκτος έδρας η Αθηναΐδαα είχε 4 νίκες και 7 ήττες και 16-16 γκολ.
Πρώτος ποδοσφαιριστής σε λεπτά συμμετοχής ήταν ο Χρονόπουλος με 2147 λεπτά και ακολούθησε ο Κανδαλέπας με 1907 λεπτά ,ο Ντιντίφας με 1697 λεπτά ,ο Κορφιάτης με 1543 λεπτά,ο Κωστάλας με 1213 λεπτά, ο Σκευης με 1031,ο Κατσιώρης με 1000 λεπτά ,και πολύ ακόμα ποδοσφαιριστές με λιγότερα από χίλια λεπτά.
Πρώτος σκόρερ για την φετινή χρονιά ήταν ο Ντιντίφας με 11 γκολ,ο Σκεύης με 9 γκολ ,ο Κορφιάτης με 8 γκολ,ο Χρονόπουλος με 3 γκολ,ο Βαγγέλης με 2 γκολ και ο Κωστάλας με επίσης 2 γκολ ενώ  από ένα γκολ πέτυχε ο Κανδαλέπας και ο Veneti.
Τέλος ο Κορφιάτης και ο Κανδαλέπας έστειλαν από μια φορά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους.
Ευχόμαστε την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα και πάνω από όλα η επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά να ολοκληρωθεί με υγειονομική ασφαλεια.