Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απομακρύνεται η 1η θέση για Αθηναϊκό

Ηττήθηκε εκτός έδρας με 0-1 από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Published

on

Ατυχές αποτέλεσμα γνώρισε την Κυριακή (24/2) ο Α.Σ. Αθηναϊκός ο οποίος ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΣΠΑ. Το ιστορικό σωματείο, πέρα από τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, ”πλήρωσε” και την αδράνεια στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα η 1η θέση να απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 23’. Ο Μπίτιλης μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως τη στιγμή που ο επιθετικός του Αθηναϊκού ήταν έτοιμος να σουτάρει, ο Τσάγαρης απομάκρυνε τη μπάλα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Τζέκο επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Στην επανάληψη, οι «λόρδοι» εξακολούθησαν να πιέζουν χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 58’. Ο Γαβριήλ βρέθηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Σκανδαλάκη. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι «κυανέρυθροι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Καπίρης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Αθηναϊκού και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Στη συνέχεια, η ομάδα των νοτίων προαστίων προσπάθησε για την ισοφάριση όμως η ατυχία για ακόμη μια φορά φέτος της… χτύπησε την πόρτα. Αρχικά στο 77’ ο Τσαγκάρης σημάδεψε άθελα του το δοκάρι της ομάδας του σε προσπάθεια του να απομακρύνει, ενώ στο 80’ ο Μπίτιλης δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια από τα έντεκα βήματα, σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Ζαμπαράς. Διαιτητής ήταν ο Νταούλας.

ΔΑΦΝΗ: Σκανδαλάκης, Μπελέρης, Χατζηαντωνίου, Τσαγάρης, Χατζηράπτης, Γιουκάκης, Μάκο (75′ Μάκο), Ποζίδης (60′ Ζιάκας), Καπίρης (70′ Κυριακόπουλος), Τσούκας, Καλλιοντζάκης

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Βλαχογιάννης, Γαβριήλ, Τζανετής, Πέλλα (68′ Ζαμπαράς), Καφαλίδης, Τζέκο, Ντε Μπαρτόλο, Σκαρλάτος (46′ Ζελέκου), Μπίτιλης, Δρυμούσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply