Connect with us

stoplekto

Απορεί ο ΑΟ Καραβάς για την ακαταλληλότητα του γηπέδου Νίκαιας

Published

on

Από το ΔΣ του ΑΟ Καραβά λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

 

«Αξιότιμοι Κύριοι,

 

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε την Τρίτη 21/2 από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ότι το γήπεδο Νίκαιας μετά από έλεγχο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου σας κρίθηκε προσωρινά ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, χρήζουν άμεσης επισκευής τα κιγκλιδώματα (!!!) και οι ορθοστάτες στήριξης!

Επειδή όπως καταλαβαίνετε η ενημέρωση είναι πλημμελής, θα επιθυμούσαμε αν έχετε την καλοσύνη να μας ενημερώσετε επίσημα και με περισσότερη ακρίβεια δεδομένου ότι:

 

-Το Σαββατοκύριακο 18-19/2 διεξήχθησαν κανονικά όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες όχι μόνο ανδρικών ομάδων, αλλά και τμημάτων υποδομής.

-Τόσο τη Δευτέρα 20/2 όσο και την Τρίτη 21/2 όλες οι ομάδες προπονήθηκαν κανονικά.

-Την επόμενη αγωνιστική 25-25/2 η ομάδα μας τυγχάνει να αγωνίζεται με τον Ατρόμητο Πειραιώς κι αυτή η εξέλιξη μας οδηγεί στον μονόδρομο της διεξαγωγής του αγώνα στο Δημοτικό Γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» και ουσιαστικά μας αφαιρεί το πλεονέκτημα της έδρας, αφού σε αυτό το γήπεδο αγωνίζεται εδώ και χρόνια η αντίπαλος ομάδα.

 

Όπως καταλαβαίνετε, τα γεγονότα και οι συγκυρίες δεν μας βοηθούν στο να καταλάβουμε την αναγκαιότητα αυτού του λουκέτου. Το κακό τάιμινγκ και η επιτακτικότητα αυτών των επισκευών σε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό στο γήπεδο Νίκαιας μας δημιουργούν είτε το επιθυμούμε είτε όχι άσχημες σκέψεις.

Γιατί δεν γίνεται να διεξαχθούν αγώνες με κλεισμένες τις θύρες που έχουν το πρόβλημα και ποια είναι η εκτίμηση των τεχνικών σας υπηρεσιών για τον χρόνο αποκατάστασης των προβλημάτων;»