Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Απορρίφθηκε η ένσταση του ΑΟ Ζέας

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή  της ΕΠΣΠ  κατά την συνεδρίαση της αναφορικά με την ένσταση  του σωματείου Α. Ο. ΖΕΑΣ   κατά του σωματείου ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΙ για τον μεταξύ τους αγώνα  Κατάταξης και  αφού μελέτησε αναλυτικά τα προσκομισθέντα στοιχεία και ειδικά τις αποφάσεις της Ε.Ι.Μ.- ΕΠΟ  για την κρινόμενη υπόθεση όπου  ουσιαστικά ανακαλούνται την 10/5/2016

τα υπ΄ αριθμ. 1197453 και 1260637 δελτία αθλητικής  ιδιότητας του ποδοσφαιριστή ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, καθότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, αλλά και το ότι λόγω παραγραφής δεν εκδικάζει περαιτέρω την υπόθεση).

Και  επειδή  μέχρι την ανάκληση από την ΕΠΟ του δελτίου ατομικών στοιχείων και μεταβολών του ποδοσφαιριστή, την 10/5/2016,  που έχει εκδοθεί απ΄ αυτήν ,ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κανονικά- αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση η έκδοση του δελτίου δεν προκύπτει  ότι οφείλεται σε δόλια ενέργεια της ομάδας, η  του ποδοσφαιριστή.

Και επομένως προκύπτει ότι ο ποδοσφαιριστής ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ με αριθμό δελτίου ΕΠΟ 1260637  αγωνίσθηκε νομότυπα και χωρίς να τίθεται  θέμα αντικανονικής συμμετοχής αυτού.

Για τους λόγους αυτούς  η  Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

Ομόφωνα αποφάσισε:

1.Απορρίπτει ως αβάσιμη την ένσταση του σωματείου Α.Ο.ΖΕΑΣ κατά του σωματείου Α.Π.Ο. ΦΙΛΑΘΛΟΙ

2.Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

3.Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του ταμείου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ