Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αποστολόπουλος: «Να γράψουμε ιστορία για το σύλλογο μας»

Published

on

Ο εκ των αρχηγών και εκ των ηγετών του Θριάμβου Χαϊδαρίου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας λίγες ώρες πριν από την μεγάλη αναμέτρηση του Περιστερίου. Εκεί, η ομάδα του Νίκου Παπαρούνη θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ήφαιστο και να περάσει αλώβητος από μια δύσκολη έδρα και ένα ιδιαίτερα σημαντικό αντίπαλο στην πορεία προς τον τίτλο. Αναλυτικά:

-Για το ματς κόντρα στον Κένταυρο και αυτό που ακολουθεί με τον Ήφαιστο: «Για το παιχνίδι με τον Κένταυρο ξέραμε ότι είναι μια νεαρή ομάδα, αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως αποδείχθηκε αξίζαμε τη νίκη. Ένα γρήγορο γκολ ήταν το κλειδί σε αυτή την επικράτηση και η υπεροχή μας σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν ξεκάθαρη. Τώρα για το ματς απέναντι στον Ήφαιστο, προβλέπεται να είναι δυνατό, όμως για εμάς ο στόχος δεν αλλάζει και αυτός είναι να πάρουμε όσο πιο πολλούς πόντους μπορούμε. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από την απόδοση μας.»

-Για τη μάχη με τον Χαραυγιακό και τον τίτλο: «Έχουμε θέσει κάποιους στόχους από την αρχή της σεζόν. Προς το παρόν είμαστε μέσα σε αυτούς και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Είμαστε ανταγωνιστικοί και σε κάθε ματς και διεκδικούμε τη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο παράλληλα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και από ‘δω και πέρα. Ο Χαραυγιακός είναι χρόνια στην κατηγορία και πρωταγωνιστεί. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε φέτος και να γράψουμε ιστορία για το σύλλογο μας.»

-Για το σκοράρισμα και την εξαιρετική χημεία των επιθετικών: «Στην ομάδα μας έγιναν ορισμένες προσθήκες έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι. Επιπρόσθετα και καλών χαρακτήρων, κάτι που είναι σημαντικό και το κλειδί στη χημεία της ομάδας μας. Έχουμε την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και αυτό οφείλεται στη χημεία και το ταλέντο που διαθέτουμε. Όλοι οι παίκτες συμβάλλουν στην επιθετική δημιουργία και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την μέχρι τώρα απόδοση τους.»

-Κλείνοντας, φρόντισε να πει δυο λόγια και για τους ανθρώπους που «τρέχουν» το σύλλογο: «Θέλω να πω με τη σειρά μου και εκ μέρους της ομάδας, ένα «ευχαριστώ» στον πρόεδρο κ. Θεοδοσιάδη, στους συνεργάτες του κ. Νούκα και κ. Παπαβασιλείου για την καθημερινή στήριξη, στον προπονητή μας κ. Παπαρούνη και τον συνεργάτη του κ. Σοκολάκη για την άψογη συνεργασία μας.»