Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αποτελέσματα τουρνουά παλαιμάχων ΕΠΣ Πειραιά

Σπουδαία μπάλα οι…γερόλυκοι

Published

on

Με τους αγώνες της 5ης ημέρας, συνεχίστηκε το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιώς.

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Δόξα Πειρ.- Ατρόμητος Αθ. 2-4, Ελλάδα Ποντίων- Αίας Σαλ. 3-6, Αργοναύτης- Κερατσίνι 0-3, Πανελευσινιακός- Προοδευτική 3-3, Ηρακλής Νικ.- Δραπετσώνα 0-4. Επίσης το Αιγάλεω κέρδισε τον Ερμή με 5-1, ενώ δεν έγινε το ματς Ιωνικού- Νέας Περάμου.

* Πανελευσινιακός- Προοδευτική 3-3

Αυτό το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με όλη τη σημασία της λέξεως. Δύο ιστορικές ομάδες που έπαιξαν στη Α΄εθνική, με την εμφάνισή τους την Δευτέρα μας γύρισαν χρόνια πίσω. Ο Νίκος Αδάμ ο μεγάλος αυτός Ελευσίνιος παιχταράς και τώρα πρόεδρος ‘oπως και ο πρόεδρος της Προοδευτικής Τάκης Καλούδης πολύ σωστά είπαν στο Αθλητικό Πνεύμα ότι τέτοια ματς δεν πρέπει να τα χάνουν οι παλιοί φίλοι του φουτ μπολ. Για τον Πανελευσινιακό σκόρερ ήσαν οι Γιάννης Κατσαρέλιας, και ο Παντελής Στεφανίδης 2. Για την ομάδα του Τάκη Καλούδη τα γκολ πέτυχε ο εξαιρετικός Μάκης Σιδηρόπουλος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Δέλλιος, Αδάμ, Κυρλής, Λινάρδος, Αθανασίου, Τσατσαρώνης, Κατσαρέλιας, Ρόκκας, Μπάρδης, Στεφανίδης, Χατζησίμος, Χαραλαμπίδης, Δόβρης, Καραγιάννης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαχατούρας, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Βιδάλης, Πράσινος, Θεολόγου, Τζιαμαλής.Φουράκης, Ξανθόπουλος, Βογιατζής, Σιδηρόπουλος, Σαράντος, Σάββας, Σταμούλης, Ράνιος, Χόρτσας.

*Βύζας- Περαμαϊκός 2-2

Μόλις στην εκπνοή ευτύχησε ο Βύζας Μεγάρων να ισοφαρίσει τον Περαμαϊκό 2-2 χάρις στο γκολ του Κυριακίδη. Η ομάδα της ναυπηγικής πόλης είχε για σκόρερ τους Σταύρο Μπάκα , Διονυσόπουλο. Το άλλο γκολ του Βύζαντα πέτυχε ο Βαλσαμάκης.

ΒΥΖΑΣ: Κάρμαν, Ζωγράφος, Γεωργάκης, Πρίσκος, Βασίλαινας, Καλατζής, Βαλσαμάκης, Γραμματικός, Πατσίρης, Κουστέρης, Κυριακίδης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τσαγκάρης, Γιαβρής, Δημόπουλος, Ιορδανίδης, Φούσκας, Αντωνίου, Α. Πετρόπουλος, Μιχαλάτος, Στ. Μπάκας, Καρατζάκης, Διονυσόπουλος, Παπαθεοφάνους, Λαμπρινίδης, Αγγελετάκης, Παπαστεφάνου, Κουτής.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Τάκης Παϊπέτης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply