Connect with us

stoplekto

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

ποινές αξιωματούχων

Αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ – Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 19.03.2017 στο γήπεδο ΔΗΜ.ΡΕΝΤΗ, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ για την μη διεξαγωγή του αγώνα πού δεν παρουσιάσθηκε η ομάδα του

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα υπέρ του σωματείου Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου  Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ.

γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου  στους Σαλαμινομάχους αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 100 ευρώ ενώ επιβαρύνεται  με τα έξοδα διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα.

  1. Αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της Ε.Π.Σ. Πειραιά, ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββάτο 25 .03.2017 στο γήπεδο ΣΕΦ, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ για την μη διεξαγωγή του αγώνα  αφού δεν παρουσιάσθηκε η ομάδα του β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα  υπέρ του σωματείου ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ   με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδέν (0) της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ.

γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα επίσης τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου στην Ένωση Καμινίων καθώς επίσης  αφαιρεί δύο ( 2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 50 ευρώ

3.Στον Α. Πασχαλίδη εκπρόσωπο της Δόξας Πειραιά επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα που διπλασιάζεται σε δύο μήνες λόγω υποτροπής και χρηματική ποινή 50€ (αγώνας με ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα

4.Στο σωματείο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50€ (αγώνας με Αναγέννηση Μοσχάτου )

5.Στον Γ. ΔΑΡΔΑΝΟ εκπρόσωπο του  Αετού Κορυδαλλού επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή  50€ (Τελικός Κυπέλλου με ΑΠΟ Κερατσίνι

6.Απαλλάσσονται τα σωματεία ΑΠΟ Κερατσίνι  και Αετός Κορυδαλλού  (Τελικός Κυπέλλου)

7.Στο σωματείο Κύπρος Κορυδαλλού επιβάλλεται χρηματική ποινή 70€ (αγώνας με Καραβά)