Connect with us

stoplekto

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

ποινές αξιωματούχων

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής:

1.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ που έγινε στο γήπεδο «ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» στις 28.1.2018, το ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ που έγινε στο γήπεδο «ΜΟΣΧΑΤΟΥ» στις 28.1.2018 – εξυβριστική – αντιαθλητική συμπεριφορά – ρίψη αντικειμένων:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ για παράβαση των άρθρων 14 παρ.1-2-3 και 15 παρ.3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.
β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ χρηματική ποινή 100€ (άρθρο 15 παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ που έγινε στο γήπεδο «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» στις 24.1.2018 –αντιαθλητική – απειλητική συμπεριφορά:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ για παράβαση του άρθρου 14 παρ.1-2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.
β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ χρηματική ποινή 70€ (άρθρο 15 παρ.8 α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).