Connect with us

stoplekto

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  στις 10.2.2019, ΔΕΝ του επιβάλλει ποινή.

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  στις 10.2.2019 – αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά:

Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  χρηματική ποινή 40€ που διπλασιάζεται σε 80€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15 παρ. 6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ που έγινε στο γήπεδο ΑΙΓΙΝΑΣ  στις 10.2.2019 – αντιαθλητική συμπεριφορά:

Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ  χρηματική ποινή 70€ (άρθρο 15 παρ. 6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ   που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ  στις 10.2.2019 – εξυβριστική συμπεριφορά:

Επιβάλλει στο σωματείο ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15 παρ. 6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).