Connect with us

stoplekto

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Μηδενίστηκε ο Παντζιτζιφιακός

Published

on

Ποινές

Δείτε παρακάτω τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ :

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019 , το Φύλλο Αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κ. Μαρινάκης, την περιεχόμενη σε αυτό ομολογία- παραδοχή του κ. Π. Ξανθόπουλου (γενικού αρχηγού του γηπεδούχου σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ) σχετικά με το συμβάν, την έκθεση του παρατηρητή αγώνα κ.  Χ. Τρύφωνα, την ιατρική γνωμάτευση του ιατρού αγώνα κ. Λουκά Χρ. καθώς και την έγγραφη απολογία του  σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, πριν την έναρξη του  αγώνα  Πρωταθλήματος «ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ–ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019 που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών  στις 3.03.2019 και ο οποίος δεν διεξήχθη ,λόγω της γενόμενης επίθεσης και βιαιοπραγίας μετά τραυματισμών  κατά του  προπονητή Ι. Καλαϊτζή και ποδοσφαιριστών του φιλοξενούμενου σωματείου ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ από τον ποδοσφαιριστή του γηπεδούχου σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ κ. Γερακάρη Γ. και  φιλάθλους της  γηπεδούχου ομάδας που είχαν ως αποτέλεσμα  την μη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα   Πρωταθλήματος  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019  (άρθρο 21 παρ. 3.,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων &άρθρο 15 παρ.4 εδ.γ΄και 14 παρ.1,2,3 του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ).

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων &άρθρο 21 παρ. 4γ. του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ).

γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  τρείς (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 150€, (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ δ του ΚΑΠ- άρθρο 15 παρ. 4γ. του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς και την  έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα,του αγώνα πρωταθλήματος«ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019 που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών  στις 3.03.2019 και ο οποίος δεν διεξήχθη- συμμετοχή σε αντιαθλητικές ενέργειες:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση των άρθρων  14.παρ1α-2-3& 15 παρ. 4α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ χρηματική ποινή 80€ (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΓΕΡΑΚΑΡΗ Γ. , ποδοσφαιριστή  του σωματείου  ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, πριν τον  αγώνα  Πρωταθλήματος «ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» της 03.3.2019 που ήταν προγραμματισμένος  να διεξαχθεί στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών  στις 3.03.2019 και ο οποίος δεν διεξήχθη – Επίθεση και βιαιοπραγία μετά τραυματισμών  κατά του  προπονητή Ι. Καλαϊτζή και ποδοσφαιριστών του σωματείου ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:

Επιβάλλει  στον ποδοσφαιριστή ΓΕΡΑΚΑΡΗ Γ. του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ ποινή αγωνιστικού  αποκλεισμού για 13 αγωνιστικές ημέρες &  χρηματική ποινή 130 ευρώ (άρθρο 10  παρ.1β.γ.στ.  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.) καθώς και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και παύση από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα  που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο (2) μήνες (άρθρο 12  παρ. β.γ.  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτό  παράπτωμα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 3.03.2019  – ρίψη αντικειμένου:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ  για παράβαση των άρθρων  14 παρ.1-2-3 &15 παρ. 2  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ  χρηματική ποινή 70€  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτό  παράπτωμα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ  στις 28.02.2019  – Αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά μελών του σωματείου:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση του άρθρου  14 παρ.1-2-3 & του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  χρηματική ποινή 50€  που διπλασιάζεται σε 100 ευρώ λόγω υποτροπής  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)