Connect with us

stoplekto

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-out ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ  στις 19.5.2019  – αντιαθλητική συμπεριφορά – φθορά ιδιοκτησίας:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 -2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  χρηματική ποινή 60€ που διπλασιάζεται σε 120€  λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.). Επιπλέον  υποχρεώνει το σωματείο ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ να αναλάβει  να αντικαταστήσει τα 4 καθίσματα που καταστράφηκαν στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ.

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-out ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ  στις 19.5.2019  – αντιαθλητική  – βίαιη συμπεριφορά μελών:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1-2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  χρηματική ποινή 60€ που διπλασιάζεται σε 120€ λόγω υποτροπής  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-off ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  στις 19.5.2019  – ρίψη κροτίδων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου – άναμμα καπνογόνων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  για παράβαση του άρθρου 15 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  χρηματική ποινή 50€ που διπλασιάζεται σε 100€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-off ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 18.5.2019  – εξυβριστική συμπεριφορά:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ.1-2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  χρηματική ποινή 50€  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).