Connect with us

stoplekto

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ  που έγινε στο γήπεδο ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ    στις 2.02.2020  –Αντιαθλητική εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ για παράβαση του άρθρου 15.παρ. 1 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   χρηματική ποινή 70 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ   που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ    στις 8.02.2020  –άναμμα καπνογόνων, βεγγαλικών:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ  για παράβαση του άρθρου 15.παρ. 2 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ  χρηματική ποινή 50 ευρώ που διπλασιάζεται σε 100 ευρώ λόγω υποτροπής  (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ- ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ   που έγινε στο γήπεδο ΟΡΙΖΟΜΥΛΩΝ   στις 9.02.2020  –άναμμα καπνογόνων, βεγγαλικών:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  για παράβαση του άρθρου 15.παρ. 2 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  χρηματική ποινή 50 ευρώ που διπλασιάζεται σε 100 ευρώ λόγω υποτροπής  (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ   που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ   στις 2.02.2020  –άναμμα καπνογόνων, βεγγαλικών:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ για παράβαση του άρθρου 15.παρ. 2 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ χρηματική ποινή 50 ευρώ που διπλασιάζεται σε 100 ευρώ λόγω υποτροπής  (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ  που έγινε στο γήπεδο ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ    στις 2.02.2020  –ρίψη αντικειμένου:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ  για παράβαση του άρθρου 15.παρ. 3 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ  χρηματική ποινή 40 ευρώ που διπλασιάζεται σε 80 ευρώ λόγω υποτροπής  (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Κ-16) καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα Κ-16 « ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ»  που έγινε στο γήπεδο ΝΙΚΑΙΑΣ    στις 8.02.2020  –Αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων- ρίψη αντικειμένων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ( Κ-16)  για παράβαση των άρθρων, 14 παρ. 1-2-3 & 15.παρ. 3 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ( Κ-16)  χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).