Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αποφασισμένοι για πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό Περάματος

Published

on

Στην προσπάθεια για την ενίσχυση του ο Ολυμπιακός Περάματος  προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών . Απέκτησε τον 30χρονο μπακ-χαφ Σπύρο Αλούσι με θητεία σε διάφορες Πειραϊκές ομάδες( Ένωση Α.Α. Ρένμτη, Καστέλλα κ.α) που τελευταία αγωνιζόταν στους Νέους Ευγενείας  .

Επίσης τον 26χρονο τερματοφύλακα Κυριάκο Ψαρόπουλο που ήταν μέχρι τώρα στον Αστέρα Κερατσινίου  και παλαιότερα σε Αστέρα Νίκαιας, ΑΣ Δραπετσώνα, Πανιώνιο Κερατσινίου, Πυρρίχιο Ασπροπύργου  Τον 26χρονο μεσοαμυντικό Παναγιώτη Κόκκινο που  έπαιζε στη Δύναμη Ασπροπύργου και πέρυσι στον  Αστέρα Κερατσινίου Επίσης τον έμπειρο αμυντικό Δημήτρη Μπαρέλη που τελευταία έπαιζε στους Νέους  Ευγενείας  , καθώς και τον 30χρονο Άγγελο Κανελλόπουλο από τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων Αχαΐας  . Οι μεταγραφές αυτές θα ενισχύσουν  το ρόστερ του συλλόγου , και  θα βοηθήσουν το έργο του προπονητή Γιώργου Τριανταφύλλου. Ο τελευταίος φέτος έχει κάνει πάρα πού καλή δουλειά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι απολύτως ευχαριστημένο από την καθοδήγηση της ομάδας.

Μετά από έναν επιτυχημένο πρώτο γύρο, στον Ολυμπιακό Περάματος επικρατεί ικανοποίηση για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου.

Μάλιστα από το περιβάλλον του σωματείου δεν κρύβονται, καθώς δηλώνουν αποφασισμένοι ότι θα παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για αυτό ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις,

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Μάριο Μπίλιο για την πρόσφατη χορηγία στην ομάδα.