Connect with us

4ος Όμιλος

Αποχή από τους ‘Rude Boyz’

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων του Ηλυσιακού, Rude Boyz μέσω της οποίας οι φίλοι του συλλόγου τονίζουν ότι δεν θα πραγματοποιήσουν αποχή από τους αγώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αιτία φαίνεται ότι στάθηκε η στάση που κράτησε η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαίρου καθώς δεν πήρε ξεκάθαρη θέση σε αρκετά ζητήματα. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης: Πραγματοποιήθηκε στις 8/11 έκτακτη Γενική Συνέλευση του συνδέσμου, η οποία αποφάσισε την αποχή από όλους τους αγώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος, εντός και εκτός έδρας, για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο.

Αντιπροσωπία του συνδέσμου συναντήθηκε την Τετάρτη 5/11 με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη και τη Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος κράτησε ουδέτερη στάση και δεν ξεκαθάρισε πλήρως τη θέση της σε πολλά θέματα, αλλά αντιθέτως έθεσε όρους και προϋποθέσεις για την παρουσία των οπαδών στο γήπεδο.

Επειδή ο σύνδεσμος δεν δέχεται όρους, προϋποθέσεις και απειλές, εμείς σαν σύνδεσμος είμαστε αναγκασμένοι να απέχουμε από όλους τους αγώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος, στηρίζοντας όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη και σε καμία περίπτωση δεν το βλέπουμε ότι κάποιος ή κάποιοι μας κόβουν το γήπεδο. Καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε κακό στην ομάδα, δεν θέλουμε να χαλάσουμε το κλίμα και επειδή σεβόμαστε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Υ.Γ. Καλούμε και τους υπόλοιπους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους του Ηλυσιακού, να αντιδράσουν επιτέλους και να αφήσουν το δρόμο της σιωπής…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply