Connect with us

5ος Όμιλος

Αποχαιρέτησε με μαντινάδα ο Θέμελης

Published

on

Ο Αστέριος Θεμελης ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Παλαιόχωρα και αποχώρησε από την Κρήτη με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως ομολόγησε και ο ίδιος.

Ο νεαρός προπονητής, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την πορεία του και την ερχόμενη σεζόν στον ΑΟΠ, έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του με μια όμορφη μαντινάδα, με την οποία ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά το μήνυμα του στο Facebook: «Και κάπου εδώ φτάσαμε στη τελευταία μέρα της παραμονής μας στη όμορφη Παλαιόχωρα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει τίποτα… Προς το παρόν αναμένουμε τις εξελίξεις.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε αυτή τη δύσκολη χρόνια (Πρόεδρο-διοίκηση- τους συνεργάτες μου – τους ποδοσφαιριστές μου), όπως και όλη την κοινωνία της Παλαιοχώρας για την αγάπη και εκτίμηση που έδειξε στο πρόσωπο μου, αλλά στην οικογένεια μου.  

Και κλείνοντας με μια μαντινάδα να τους μεταφέρω την αγάπη μου: «Κάνε έναν φίλο Κρητικό και άμα σε συμπαθήσει, τότε να είσαι σίγουρος πως δεν θα σε πουλήσει».

πηγή: athlitiko.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply