Connect with us

3ος Όμιλος

Αποχαιρέτησε ο Μπίλης

Published

on

Τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Μπίλη ψάχνουν στην  Καλαμάτα καθώς ή παραίτηση του έγινε δεκτή από τον Γιώργο Ράλλη.

Ο 47χρονος τεχνικός βρέθηκε το μεσημέρι για τελευταία φορά στο γήπεδο του Ασπροχώματος και αφού ενημέρωσε τους μελανόλευκους για την απόφασή του, ζήτησε να τα δώσουν όλα στην συνέχεια παραμερίζοντας τα όποια προβλήματα προκειμένου να σωθεί η χρονιά για την ομάδα.

Η προπόνηση έγινε από τον βοηθό του Ιωσήφ Λουκά με τον Λεωνίδα Μπίλη να έχει μετά το τέλος τετ-α-τετ με κάθε παίκτη ξεχωριστά. «Ο καθένας μας πρέπει να βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Κατόπιν ώριμης σκέψης αποφάσισα ότι πρέπει να παραιτηθώ για να δώσω χρόνο σ’ αυτή την ομάδα να πάρει μια απόφαση η οποία ίσως ξυπνήσει λίγο τα παιδιά και τους τονώσει την αυτοπεποίθηση για τα επόμενα δύσκολα ματς που είναι έξι στην έδρα μας και έξι εκτός», είπε στο «sport365» λίγο πριν αποχωρήσει από γήπεδο ο βορειοελλαδίτης τεχνικός και συμπλήρωσε: «Ήταν απόφαση καθαρά δική μου. Συνετέλεσαν και κάποιοι οικογενειακοί λόγοι οι οποίοι βέβαια δεν αυτοί 100% η αιτία αλλά κυρίως το γεγονός ότι έπρεπε να δώσουμε βήμα στην ομάδα να προχωρήσει και να πετύχει τα αποτελέσματα που θέλει για να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν. Ίσα- ίσα έκανα μόνο φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια που έκανα.

Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω σε ομάδα τα αποτελέσματα που επιθυμώ αλλά παρόλα αυτά ήμουν σίγουρος ότι ο χρόνος θα τα έφερνε αλλά δεν δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ο χρόνος και πρέπει να μπούμε σε άλλη διαδικασία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στην Καλαμάτα και εύχομαι και αυτό είπα και στα παιδιά να μην κοιτάξουν τώρα ούτε προσωπικά, ούτε εγωισμούς, ούτε προβλήματα που τυχόν υπάρχουν αλλά όλη την εβδομάδα να δουλέψουν σκληρά να φερθούν σαν άντρες και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι που θέλουμε την Κυριακή και εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί και που θα δώσει συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στο νέο προπονητή που θα έρθει».