Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αποχαιρέτησε την Αγία Παρασκευή ο Σταματέας

Published

on

Μετά από δύο χρόνια στην Αγία Παρασκευή, ο Δημήτρης Σταματέας αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε τον ιστορικό σύλλογο έχοντας μετρήσει 20 συμμετοχές, ενώ αν δεν είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου στην πρώτη του σεζόν, τότε θα μπορούσε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και να βοηθήσει την Santa στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Αθήνας.

Λίγες ώρες μετά το διαζύγιο, ο νεαρός στόπερ αποχαιρετά την ομάδα με μία όμορφη και μακροσκελή επιστολή, στην οποία ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε. Πλέον, είναι ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον με οποιαδήποτε σύλλογο της αρεσκείας του. Αναλυτικά:

Έπειτα από δύο όμορφα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά. Αρχικά, τη διοίκηση του συλλόγου, που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ σε αυτό το σωματείο και πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που το αγαπούν. Στάθηκαν δίπλα μου σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, όταν στις αρχές της πρώτης μου χρονιάς έβγαλα τον ώμο μου και για να ξεπεράσω το πρόβλημα έκανα χειρουργείο και θεραπείες… Η συμπαράστασή τους ήταν συγκινητική.

Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου και το τεχνικό επιτελείο τους, που με τις χρήσιμες συμβουλές τους προσπαθούσα συνεχώς να βοηθάω την ομάδα. Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους αξιόλογους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έκαναν από την αρχή μέλος αυτής της πραγματικής οικογένειας.

Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να διατηρεί αυτό το ευχάριστο κλίμα που ξεπερνάει τα όρια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να πετυχαίνει τους στόχους που θέτει κάθε χρονιά ξεχωριστά!

Είναι πραγματικά τιμή μου, που αγωνίστηκα στη «Σάντα» και θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που μέσω αυτής της ομάδας συναναστράφηκα με σπουδαίους ανθρώπους-προσωπικότητες.

Με εκτίμηση, Δημήτρης Σταματέας.