Connect with us

5ος Όμιλος

Αποχαιρέτησε την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ο Καρβουνιάρης

Published

on

Μέσω τοποθέτησης του στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook, ο Μιχάλης Καρβουνιάρης έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο 26χρονος αμυντικός αποτελεί παρελθόν καταγράφοντας φέτος 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σημειώνοντας και 1 γκολ.

Μεταξύ άλλων ο Καρβου έχει περάσει από Κισσαμικο, Εργοτέλη και Παναχαϊκή.

Το κειμενο του

Μετά από τρεις σεζόν στην Α. Ε. Ε. Κ. Συν. Κα. θεωρώ πως ειμαι ετοιμος για μια καινουρια πρόκληση. Ο κύκλος μου στην ομαδα κλείνει έχοντας πανηγυρισει κάθε τίτλο εντός των δυνατοτήτων της ομάδας (πρωταθλημα Α’ ΕΠΣ Χανίων, Κύπελλο Χανίων και Σούπερ Καπ), αλλά και την σημαντικότερη «κατάκτηση» που κατά την άποψη μου είναι η παραμονή της ομάδας στην Γ’ εθνικη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία μας και το οικογενειακό κλίμα που επικρατουσε παντα στις συζητησεις μας, τους συμπαίκτες και προπονητικά τιμ που είχα την χαρά και τιμή να συνεργαστώ αυτες τις τρεις σεζόν και τον φροντιστή της ομάδας Σακη Τραχανατζή. Το μεγαλύτερο ευχαριστω ομως το οφείλω σε ένα πραγματικό Κύριο του ποδοσφαίρου, τον Απόστολο Αλεξάκη, χωρίς την συμβολή του οποίου τιποτα από όσα έχει καταφερει η ομαδα δεν θα ηταν εφικτό.
Τελος θέλω να ευχηθω στην ομαδα να επιτύχει τους στόχους που θα τεθούν για την νέα αγωνιστική περίοδο.