Connect with us

8ος Όμιλος

Αποχαιρέτισε τη Γ’ Εθνική η ΑΕ Μοσχάτου- ήττα 4-2 από τον Χαραυγιακό

Published

on

Ο Χαραυγιακός έκλεισε νικηφόρα το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-2 της ΑΕ Μοσχάτου, η οποία υποβιβάστηκε και επανέρχεται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Οι νικητές είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα μπαίνοντας πολύ δυνατά, αφού στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν 3-0 με τέρματα των Κουτσούμπα(8′), Πλουμή(17′ πέναλτι) και Σόουζα(41′), για να σημειώσουν ακόμα ένα στην επανάληψη με τον Κουτσούμπα(77′).

Οι Μοσχατιώτες μείωσε σε 3-1 και 4-1 με τους Παυλάκη(65′) και Πασαλίδη(82′), ενώ είχαν δοκάρι με τον Ιωάννου(32′). Επίσης οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 88′ πέναλτι με τον Ψυχογιό(άουτ).

Διαιτήτευσε ο Αντωνίου(Ανατολικής Αττικής).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ(Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μερκούρι, Αλσίνιο, Π. Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Κάρδαρης, Οικονόμου, Ντούνης (91′ Ψυχογιός), Κουκοβίνης (85′ Κυργοτάσης), Πλούμης (77′ Μπίτιλης), Κουτσούμπας, Δραμουντανής

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Γιώργος Αρχοντάκης): Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζιώβας(24′ Παυλάκης), Βλάχος, Ιωάννου, Φιαμέγκος(46′ Νιζάμης), Καραλής(46′ Σουλελές), Κωνσταντίνου, Κανελλόπουλος(60′ Ψυχογιός), Πασαλίδης, Ζαχαράκης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ