Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αποχωρεί από την ΑΕ Περάματος ο Γρ. Μικρούλης

Published

on

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά δρώμενα της Α.Ε.Περάματος, ανακοίνωσε , ο μέχρι πρότινος γεν. αρχηγός της ομάδας , Γρηγόρης Μικρούλης. Χαρακτηριστικά η δήλωσή του στην στήλη μας αναφέρει τα εξής:

Ο κύκλος των 6 ετών στην Α.Ε.Περάματος ήρθε η ώρα να κλείσει. Όλα αυτά τα χρόνια έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να έχει ένα αξιοσέβαστο όνομα στον ποδοσφαιρικό Πειραιά, να κάνει περήφανους τους λιγοστούς -δυστυχώς- φίλους της, που δίνουν το παρόν στο γήπεδο.Στην προσπάθειά μου αυτή, γνώρισα αρκετούς ανθρώπους και δημιούργησα στενούς φιλικούς δεσμούς, που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις.

Όμως, όλον αυτό τον καιρό, θυσίασα πέρα από τον προσωπικό μου χρόνο, τις Κυριακές με την οικογένειά μου της οποίας  στέρησα την φυσική μου παρουσία από στιγμές που οφείλει μια οικογένεια να μοιράζεται.

Στον σύλλογο θα παραμείνω κοντά αλλά μακριά από την καθημερινή διοικητική ενασχόληση, καθώς κουράστηκα ψυχικά να παλεύω με πολύ λίγους φίλους και συνεργάτες για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον για την Α.Ε.Περάματος ,που τόσο αγάπησα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου , τον πρόεδρο Γιάννη Ιατρού , αυτούς τουλάχιστον που έδιναν όλα αυτά τα χρόνια την μάχη για την άρτια λειτουργία της ομάδας, κάνοντας ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ποδοσφαιριστές, έναν έναν προσωπικά ,για το ήθος, την αυταπάρνηση , τους κόπους και τις θυσίες τους. Όσο και εάν ακούγεται οξύμωρο, νιώθω βαθειά υποχρεωμένος , σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς,  νεαρά παιδιά να δείχνουν τέτοια ωριμότητα και σεβασμό προς το πρόσωπό μου , κάτι που θα κρατήσω μέσα μου πολύτιμο δώρο.

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα έναν πραγματικό φίλο, τον Νίκο Παπαρούνη ,που για 3 χρόνια πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα και με τίμησε με την φιλία του, καθώς και όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα στο παρελθόν.

Δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω κολακευτικά για την νυν δημοτική αρχή η οποία ασορτί με τις προηγούμενες, παρουσίασε φτωχή αθλητική δράση .Χαρακτηριστικά μόνη αυτή σε όλον τον Πειραιά, αφαιρεί με απόφασή της από τις ομάδες του Περάματος τα έσοδα από τις διαφημιστικές ταμπέλες από το γήπεδο και σε συνδυασμό με την ανύπαρκτη επιχορήγηση οδηγεί τους συλλόγους σε οικονομικό στραγγαλισμό.

Συνάμα είναι ουραγός στην ανακατασκευή αυτού του άθλιου , ακατάλληλου και ανθυγιεινού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Πέραμα .Καθώς βλέπουμε ολόγυρά μας με θλίψη και μικρή δόση ζήλειας , γειτονικές δημοτικές αρχές να οργανώνουν και να αξιοποιούν τον αθλητισμό, να επισκευάζουν και να ανακατασκευάζουν τους αθλητικούς χώρους, εμείς εδώ στο Πέραμα, βουλιάζουμε ολοένα και περισσότερο στην μιζέρια και την κακομοιριά….»