Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αποχωρεί από την διοίκηση του Ηρακλή Νίκαιας ο Μανώλης Πολύδωρος

Published

on

Τέλος εποχής για αρκετά πρόσωπα στις τάξεις του ΗΡΑΚΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, και να τι μας δήλωσε πριν από λίγο ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Μανώλης Πολύδωρος…
“Η λήξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ηρακλή Νικαίας συμπίπτει με το τέλος της προσωπικής μου ενασχόλησης με τα κοινά του συλλόγου. Θα ήθελα να γνωστοποιήσω προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι πλέον για όλα τα θέματα της ομάδας, θα πρέπει να απευθύνεται στο νέο συμβούλιο που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές.

Είχα τη ευτυχία, τα επτά συνεχόμενα χρόνια της παρουσίας μου στον σύλλογο, να συμπέσουν με την αναγέννηση και την ανοδική πορεία του συλλόγου, μέχρι την καθιέρωσή του στις υπολογίσιμες ομάδες της ανώτερης κατηγορίας, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια. Τους συνοδοιπόρους μου στα Διοικητικά Συμβούλια του Ηρακλή, όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που πέρασαν από τον σύλλογο, όλο το υπόλοιπο υποστηρικτικό τιμ που αποτελείτο από γιατρούς, φυσιοθεραπευτές , φροντιστές και όποιον άλλο προσέφερε στην λειτουργία του συλλόγου.
Εύχομαι στο νέο συμβούλιο κάθε επιτυχία στο έργο του. Καλό καλοκαίρι σε όλους…”

Πηγή-Εφ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ