Connect with us

3ος Όμιλος

Αποχωρεί από τον Αιολικό και ο Ηλιόπουλος!

Published

on

Παρελθόν πριν καν γίνει παρόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Αιολικό ο Δημήτρης Ηλιόπουλος. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής που είχε αποκτηθεί και είχε εξαιρετική απόδοση σε όσας ματς έπαιξε με τους νησιώτες πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Βορειοανατολικού Αιγαίου και γενικότερα από το χώρο του ποδοσφαίρου εξαιτίας της… μιζέριας που επικρατεί. Αυτό επιβεβαιώνει και η ανάρτηση του στο facebook η οποία αναφέρει:

“Μετά από πολλές σκέψεις και πολλά πράγματα που βλέπουν τα μάτια μου στο χώρο του ποδοσφαίρου, αποφασίζω να σταματήσω προσωρινά. Είδα πως δεν αξίζει να παίζεις μπάλα πλέον υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς πατάνε πάνω στην αγάπη μας για το άθλημα και δεν τους ενδιαφέρει τι κρύβεται πίσω από αυτό.

Αφήνουμε οικογένειες, φίλους και άλλα πολλά για να ταξιδέψουμε σε ομάδες που θα μας αγκαλιάσουν και θα μας φερθούν σαν οικογένεια και σαν φίλοι. Η θα παίζουμε τζάμπα σε ομάδες Β’ Εθνικής και θα μας συντηρούν οι γονείς μας, ή θα παίζουμε Γ΄’ Εθνική και θα μας κάνουν μπαλάκι.

Εγώ λοιπόν αποφάσισα να σταματήσω μέχρι το καλοκαίρι, με μισή σεζόν και επτά επίσημα γκολ. Θα προπονούμαι μόνος μου και θα ξανά ασχοληθώ με το άθλημα μόνο εάν κάποια ομάδα με καλύπτει πλήρως, εάν όχι ευχαριστώ όλους τους συναδέρφους – προπονητές φίλους που συνεργάστηκα μέχρι τώρα”.