Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αποχωρεί από τον Βύζαντα Μεγάρων ο Στέφανος Φουρνάρης

Published

on

Παρελθόν από τον Βύζαντα Μεγάρων αποτελεί ο Στέφανος Φουρνάρης. Ο αριστεροπόδαρος τεχνίτης ποδοσφαιριστής, μέσω ανάρτησής του, αποχαιρέτησε με τον τρόπο του το ιστορικό σωματείο:
“Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι λοιπόν από σήμερα κλείνει και ο τρίτος κύκλος μου στην ομάδα του ιστορικού ΒΥΖΑΝΤΑ…!!!
Απολογισμός ένα κύπελλο, ένα πρωτάθλημα, μία άνοδος, πολλές νίκες ελάχιστες ισοπαλίες μηδαμινές ήττες στα 2,5 χρόνια παρουσίας μου..!!
Το σημαντικότερο όμως η αναγνώριση από συμπαίκτες και αντιπάλους, η αγάπη του κόσμου, οι καινούργιες και παλιές φιλίες που έκανα αλλά και διατήρησα..!!!
Εμπόδια υπήρχαν σε όλη αυτήν την πορεία και αρκετά δύσκολα θα έλεγα τα οποία ξεπέρασα και στο τέλος χαμογέλασα και πάλι..!!
Νιώθω υπερήφανος και εγώ για το λιθαράκι που έβαλα στην προσπάθεια που κάναμε ώστε να επιστρέψει η ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες, ήταν ένα χρέος το οποίο ξεπλήρωσα προς τον αείμνηστο πατέρα μου ο οποίος θα με παρακολουθεί από κάπου εκεί ψηλά και θα γελάνε και τα μουστάκια του που λέμε..!!!
Η αλήθεια είναι ότι μου μένει μια μικρή πικρία για την αποχώρηση μου, όμως οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις για τις οποίες αγωνίζομαι καθημερινά δεν μου επιτρέπουν να είμαι αυτός που θέλω και στις παραπάνω κατηγορίες όπου έχω αγωνιστεί στο παρελθόν και γνωρίζω τις απαιτήσεις τους…!!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, θέλω να γνωρίζετε ότι η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον βασιλιά ΒΥΖΑ από οποίο πόστο και να χρειαστεί…!!
Εις το επανιδείν…!!!”.