Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αποχωρεί από τον Νεοπεντελικό ο Αρχηγός…

Published

on

Την λύση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας  Γιάννη Μπουλούκο ανακοίνωσε ο Νεοπεντελικός . Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

 

Η διοίκηση του Νεοπεντελικού ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μπουλούκο, ο οποίος θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στον Τριφυλλιακό. Ο αρχηγός μας, όμως, πάντα πιστός στην αγαπημένη του ομάδα, αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και των ακαδημιών μας.

 

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1985 στην Νέα Πεντέλη και από πολύ μικρή ηλικία, ως βέρος Πεντελιώτης, εντάχθηκε στην ακαδημία του Νεοπεντελικού, όπου υπήρξε μέλος των ομάδων όλων των ηλικιών, μέχρι να κάνει το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα σε ηλικία 16 ετών, με την οποία σημείωσε πολλές συμμετοχές, μέχρι την αποφοίτησή του από το Λύκειο Νέας Πεντέλης.

 

Μαχητής και άριστος σε όλα, όπως συνηθίζει στη ζωή του, πέτυχε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ομάδες της Πάτρας, πριν επιτρέψει στην Αθήνα και στον αγαπημένο του Νεοπεντελικό.

 

Στη συνέχεια λόγω διορισμών του στην επαρχία έπαιξε ποδόσφαιρο σε ομάδες της Καλαμάτας και της Σκύρου, μέχρι να διοριστεί στην Αττική και να επιστρέψει στον Νεοπεντελικό, με τον οποίο πανηγύρισε δύο ανόδους, καθώς επίσης την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, σήκωσε ως αρχηγός το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ και το Κύπελλο Ήθους.

 

Ο Γιάννης μας, αγαπητός σε όλη την Πεντέλη, είναι αυτή τη στιγμή δάσκαλος στο Δημοτικό της Νέας Πεντέλης και μάλιστα πρόσφατα εκλέχθηκε τοπικός σύμβουλος της Νέας Πεντέλης, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση σε ψήφους σε όλη τη δημοτική ενότητα.

 

Εμπνευσμένος, γεμάτος πάθος για ό,τι ασχολείται, έχοντας πάντα στην καρδιά του τον Νεοπεντελικό, συνέγραψε τον ύμνο του Νεοπεντελικού και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

 

Παρότι αγωνιστικά χωρίζουν οι δρόμοι μας, όπως προαναφέραμε, ο Γιάννης θα συνεχίσει να αποτελεί ζωτικό κομμάτι της ομάδας, προσφέροντας την εμπειρία του, τις γνώσεις του και το πάθος του στον Νεοπεντελικό, από άλλο πόστο, εμπνέοντας τα νεαρά παιδιά της πρώτης ομάδας αλλά και τα αγαπημένα του “μικρά” των ακαδημιών μας, που θα έχουν την τύχη να καθοδηγούνται, όχι μόνο στο σχολείο, αλλά και στο γήπεδο από έναν αληθινό δάσκαλο.

 

ΑΡΧΗΓΑΡΑ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!!

 

Το Δ.Σ. του Νεοπεντελικού