Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αποχωρεί η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣ Ηλιούπολης

Published

on

Ανακοίνωση από την Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣ Ηλιούπολης σχετικά με τα πεπραγμένα των δύο ετών αλλά και την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο.  Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Το ταξίδι μας στον ποδοσφαιρικό Γ.Σ Ηλιούπολης ξεκίνησε με ένα σκίρτημα στην καρδιά για την ομάδα που αγαπάμε από μικρά παιδιά. Με ένα χαμόγελο και μια ελπίδα πως θα καταφέρουμε να ξαναπάμε την ομάδα της πόλης μας στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλάβαμε την ομάδα ποδοσφαίρου σε οριακή κατάσταση, το καλοκαίρι του 2018. Μέσα σε 2 χρόνια δράσης, καταφέραμε πολλά: Αναβαθμίσαμε την ομάδα σε επίπεδο υποδομών, οργάνωσης, τεχνικής κατάρτισης και πετύχαμε να δημιουργήσουμε έναν σύλλογο-κόσμημα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Το κυριότερο όμως είναι ότι φτιάξαμε μια ομάδα που ξαναέφερε τους Ηλιουπολίτες στο γήπεδο, προώθησε τον αθλητισμό στην πόλη και έκανε τους ποδοσφαιριστές να αισθάνονται τα αποδυτήρια σπίτι τους. Όλα αυτά έγιναν με πολύ κόπο, πολλά ξενύχτια, θυσιάζοντας ακόμα και τις προσωπικές οικογενειακές στιγμές μας.

Καταφέραμε, επίσης, να αγγίξουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, μετά από 10 χρόνια ανυποληψίας. Νικήσαμε πολλά κρίσιμα ματς, ωστόσο χάσαμε το πιο σημαντικό:

Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τα συμφέροντα που θέλουν την ομάδα καθηλωμένη στην αφάνεια και πιόνι τοπικών “παραγόντων”.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, αν και είχε στο πλευρό του το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης, είχε απέναντι του ανθρώπους που πολέμησαν χωρίς έλεος, ακόμα και σε στιγμές που η σύμπνοια ήταν απαραίτητη για την ομάδα.

Δυστυχώς χάσαμε.

Σήμερα, οι δρόμοι μας με τον ποδοσφαιρικό Γ.Σ Ηλιούπολης χωρίζουν, με δεδομένη την πικρία μας για αυτή μας την απόφαση, αλλά με τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τα 2 χρόνια που παλέψαμε να κάνουμε τον Γ.Σ Ηλιούπολης ξανά πρωταγωνιστή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας τα 2 αυτά χρόνια και ανέλαβαν θέσεις ευθύνης, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια μας: Τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης που μας στήριξε και απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα, τον προπονητή μας, Βαγγέλη Γαλάνη και όλο το τεχνικό επιτελείο, του ποδοσφαιριστές μας που έδωσαν την ψυχή τους στο γήπεδο και κυρίως τους Rebels και τους φιλάθλους μας, που στήριξαν την ομάδα μέχρι την τελευταία της μάχη.

Ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουν. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο ως φίλαθλοι και κάθε Κυριακή θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε στο γήπεδο…. “ισόβια μαζί σου κολλημένος και παθολογικά τρελός”

Άρης Στεφανής Θέμης Καλύβας Φώτης Παναγόπουλος Λάμπρος Τσιρώνης Φώτης Θεοδωράκης Γιάννης Καραμαγκάλης

ΥΓ. : Προφανώς και αυτή μας η απόφαση δεν σχετίζεται με τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα. Άλλωστε, όπως έχουμε δεσμευθεί, όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και προμηθευτές της ομάδας θα εξοφληθούν στο ακέραιο, παραδίδοντας στον ερασιτέχνη Γ.Σ.Η μια ομάδα χωρίς χρέη και με υποδομές ΠΑΕ.