Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αποχωρούν από τον Αχαρναϊκό τα αδέλφια Μάρκου

Published

on

Σε περιπέτειες δείχνει να μπαίνει ο Αχαρναϊκός, καθώς τα αδέλφια Μάρκου με ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα, κάνουν γνωστό στους φίλους του ιστορικού συλλόγου ότι αποχωρούν από την διοίκηση .  Αναλυτικά οι λόγοι που έφεραν τους Δημήτρη και Χρήστο Μάρκου να πάρουν αυτή την απόφαση αναφέρονται στην μακροσκελή τους δήλωση.

Αναλυτικά αναφέρουν τα παρακάτω:

Μετά λύπης μας θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι αποχωρούμε από τον ΑΟ Αχαρναϊκο για τους εξής λόγους:

Πρώτον για τα χρέη που υπάρχουν από τις προηγούμενες διοικήσεις και τα οποία είναι υπέρογκα για το βεληνεκές της ομάδας.

Και δεύτερον για την αρνητική αντίδραση πολλών δηλωμένων αγανακτησμένων και λυπημένων Αχαρναϊκών οι οποίοι δεν προσήλθαν στην ΓΣ και δεν έφτασαν ούτε τον αριθμό των like σε διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Επειδή ο Αχαρναϊκός δεν πωλείτε, δίνετε μόνο σε όσους τον αγαπάνε και σε όσους θέλουν το καλό της ομάδας και του τόπου μας.

Ως οικογένεια Μάρκου θεωρούμε ανέντιμο το να μας χρεώσουν την κατάντια και την καταδίκη της ομάδος όταν οι ίδιοι οι οποίοι
βρίσκουν λύσεις για την σωτηρία της δεν εμφανίζονται ούτε σε συγκεντρώσεις, ούτε σε γενικές συνελεύσεις, ούτε και λένε την γνώμη τους, ούτε βοηθούν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Και επειδή οι δημότες των Αχαρνών δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώνουν τις λεζάντες και τα μπουζούκια των προηγούμενων διοικήσεων δεν δεχόμαστε να έρθουμε σε καμιά συζήτηση με το δήμο για να αναλάβει να πληρώσει τα χρέη τους.

Τα λεφτά του δήμου είναι για τους δημότες.

Η πρόταση για να βρεθεί λύση μέσω του δήμου Αχαρνών για το χρέος του ΑΟ Αχαρναϊκού μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και δεν συμμετέχουμε σε τέτοιες συζητήσεις.” Ευχαριστούμε” τον κόσμο που με τα σχόλια τους λυπήθηκαν για εμάς ότι γίναμε ” κάπηλοι” του Αχαρναϊκού τους ευχαριστούμε επίσης για τα “μπράβο” που μας είπανε για την προσπάθεια εξυγίανσης του σωματείου και για το ότι θέλουμε τα παιδιά των οικογενειών με οικονομικά προβλήματα η΄ χαμηλά εισοδήματα να ζήσουν
το όνειρο του Αχαρναϊκού.

Έχετε αρχίσει να γίνεστε παπαγαλάκια ανθρώπων που επαγγελματικά, ποδοσφαιρικά, οικονομικά και κοινωνικά ωφελήθηκα στο έπακρον από τον Αχαρναϊκό. Γίνατε οι πρώτοι που γυρίσατε την πλάτη και είστε εχθροί του σωματείου.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε την Τετάρτη 9/7/2020 και ωρα 19.30 στην ΓΣ του ΑΟΑ και να βοηθήσετε έμπρακτα χωρίς να αλλάξει η ιστορία του, το σήμα του και τα χρώματα του.

Μην γίνεστε κατινίτσες του διαδικτύου αλλά σοβαροί άνθρωποι με σοβαρό λόγο και άποψη.

Μετα τιμής Δημήτρης και Χρήστος Μάρκου.

Υ.Σ Ευχόμαστε καλή συνεχεία και να ξαναβρεί ο ΑΟ Αχαρναϊκός το δρόμο του.