Connect with us

stoplekto

Αποχώρησε από το Δ.Σ. του ΑΟ Καραβά ο Χρ. Σκανδάλης!!!

Published

on

Ο Χρήστος Σκανδάλης δεν θα μετάσχει στο νέο διοικητικό σχήμα του ΑΟ Καραβά . Ο μέχρι τώρα πρόεδρος του συλλόγου ανακοίνωσε την πρόθεση του να αποχωρήσει με αποχαιρετιστήρια επιστολή που έστειλε προς το ΔΣ. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αλλά και όλων αυτών των χρόνων που βρέθηκα στη θέση του προέδρου ήθελα να σας θυμίσω ότι όλοι μαζί καταφέραμε παρά πολλά και σημαντικά πράγματα.

Αναβαθμίσαμε το σωματείο ανεβάζοντας το οργανωτικά διοικητικά αγωνιστικά και οικονομικά σε άλλο επίπεδο Καταφέραμε να καταξιωθούμε στον ποδοσφαιρικό Πειραιά, πρωταγωνιστήσαμε 5 συνεχόμενες χρονιές , πράγμα σπάνιο για ερασιτεχνικό σωματείο.

Κατακτήσαμε ένα ονειρεμένο κύπελλο απέναντι σε κάθε λογική και φέραμε δεκάδες ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές εγνωσμένης αξίας. Δημιουργήσαμε υποδομές (πράγμα το οποίο μόνο σαν όνειρο μπορούσε να φανεί κάποτε) οι οποίες λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο και με απόλυτη οικονομική και οργανωτική επιτυχία.

Καταφέραμε λοιπόν πολλά αλλά όχι όλα όσα είχαμε ονειρευτεί Παρόλα αυτά στο τελείωμα αυτής της χρονιάς ένιωσα ότι η παρουσία μου λειτουργεί πλέον αρνητικά για το σωματείο. Πιστεύω ότι μάλλον δημιουργεί πρόβλημα και δεν του προσφέρει την ηρεμία να εξελιχθεί και να προχωρήσει. Έχοντας εμπιστοσύνη σε σας και βλέποντας την αφοσίωση σας δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΚΑΡΑΒΑΣ μπορεί να πετύχει ότι δεν κατάφερε έως τώρα και χωρίς την παρουσία μου. Έτσι αποφάσισα να μην συμμετέχω στο νέο ΔΣ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους στεναχώρησα ή έφερα σε δύσκολη θέση. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ και το νέο πρόεδρο. Θα είμαι πάντα στη διάθεση τους για οτιδήποτε χρειαστεί. Ξέρουμε όλοι ότι ο ΚΑΡΑΒΑΣ για μας δεν τελειώνει. Ξέρω ότι οι αρχές τα πιστεύω μου και η φιλοδοξία για τον ΚΑΡΑΒΑ θα συνεχίσουν να υπάρχουν στις αποφάσεις σας. Τα καλύτερα έρχονται αρκεί να το πιστέψετε!»