Connect with us

stoplekto

Αποχώρησε ο Αλ. Λιθόπουλος από την Κύπρο Κορ.

Published

on

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Αλέκου Λιθόπουλου με την Κύπρο Κορυδαλλού

«Ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά  για την  Κύπρο . Η ανδρική ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις και με την πορεία της δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες . Και  τώρα με τη συμμετοχή και των νέων παραγόντων που εισήλθαν στο Δ.Σ. «μεγαλώνει » περισσότερο» τόνισε ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής – προπονητής της Κύπρου Κορυδαλλού και πρόσθεσε:

Η δημιουργία αυτής της ομάδας – πρότυπο για πολλούς – πιστώνεται σε δυο ανθρώπους . Στον Ηλία Σιμάκο ένα πρόεδρο με όραμα και συνέπεια , μα πάνω από όλα άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης. Όπου χρειαζόταν οτιδήποτε ήταν πάντα δίπλα  ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα. Επίσης στο Νίκο Κούστα, ένα νέο τεχνικό , φιλόδοξο , άριστο γνώστη  της προπονητικής που μαζί με τον κ. Σιμάκο έχτισαν την ομάδα από το μηδέν πριν τέσσερα χρόνια από την Γ’ Πειραιά , στηριζόμενοι κυρίως στην ακαδημία του συλλόγου. Φέτος μπήκα και γω σε αυτή την παρέα και παρουσιάσαμε αυτή την υποδειγματική ομάδα.»

Και ο Αλέκος Λιθόπουλος κατέληξε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολύ καλούς συνεργάτες και φίλους που είχαν κι αυτοί μεγάλο μερίδιο στην πολύ καλή πορεία. Τον  γυμναστή Τάσο Ανδριώτη, τον προπονητήη τερματοφυλάκων Μάριο Μπέλια, τον φυσιοθεραπευτή Βασίλη Μανικά και τον φροντιστή Βασίλη Γκέκα.»